Moyes er klar til å sprenge den engelske overgangsrekorden

Får 100 millioner pund av eierne.

 I DISKUSJONER:  David Moyes har sendt sin styreformann til London for å forhandle med Garteh Bale. Foto: Saeed Khan / AFP / NTB Scanpix
I DISKUSJONER: David Moyes har sendt sin styreformann til London for å forhandle med Garteh Bale. Foto: Saeed Khan / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det skriver The Times i dag.

Klubbens amerikanske eiere, Glazer-familien, vil gi manageren en start på United-karrieren. Og det skal de gjøre gjennom å gi Moyes 100 millioner pund å rutte med på overgangsmarkedet.

Flere på vei Den skotske manageren har allerede innrømmet at Manchester United ligger langflate etter Cesc Fabregas. På en pressekonferanse i Asia innrømmer Moyes at han ønsker seg mer.

- Vi håper på minst to signeringer i sommer. Det kan bli mer. Det kan bli mindre, vi får se hva som skjer, sier Moyes ifølge The Times.

Og det er ikke hvem som helst Moyes vil at skal bli den andre signeringen. Årets spiller og årets unge spiller i Premier League, Gareth Bale, kan være på vei til Manchester.

Om Moyes får viljen sin.

Forhandler Ifølge The Times er Uniteds styreformann Ed Woodward allerede i London. Han jobber intenst med å kartlegge pris og tilgjengelighet på Bale. Andre Villas-Boas har allerede sagt at Bale ikke er til salgs, men Tottenhams eier Daniel Levy er kjent for å være en skikkelig forretningsmann. Får han nok penger, kan hvem som helst gå.

United må i så fall knuse overgangrekorden i England. Da Fernando Torres gikk Til Chelsea i 2011 betalte klubben 50 millioner pund for spanjolen. Bale kommer til å bli vesentlig dyrere.

 VÆR SÅ SNILL:  Tottenhams Gareth Bale har ikke kommentert en overgang fra Tottenham. Foto: Ian Kington / AFP / NTB Scanpix
VÆR SÅ SNILL: Tottenhams Gareth Bale har ikke kommentert en overgang fra Tottenham. Foto: Ian Kington / AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Ed jobber hardt for å sikre at avtalene skjer. Vi håper noen av dem være i boks i løpet av kort tid, sier Moyes til The Times.

Han er fullt klar over presset som United-manager, og vil ikke skuffe de håpefulle og seiersvante supporterne.

- Jeg må sikre at min tid i klubben er noe supporterne vil snakke om i framtida.