Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moyes etter nytt tap og to nye skader: - Vi har bare oss selv å skylde på

United røk på sesongens åttende ligatap.

HODEBRY: David Moyes har nettopp fått Wayne Rooney og Robin van Persie tilbake fra skade. I dag måtte forsvarerne Johnny Evans og Phil Jones ut med skader, noe som gjør skadesituasjonen verre for et Manchester United som allerede har både Rio Ferdinand, Nemanja Vidic og Marouane Fellaini ute. Foto: EPA/PETER POWELL
HODEBRY: David Moyes har nettopp fått Wayne Rooney og Robin van Persie tilbake fra skade. I dag måtte forsvarerne Johnny Evans og Phil Jones ut med skader, noe som gjør skadesituasjonen verre for et Manchester United som allerede har både Rio Ferdinand, Nemanja Vidic og Marouane Fellaini ute. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Stoke - Manchester United 2-1 (1-0)

(Dagbladet): Manchester United trenger å sanke poeng om det fortsatt skal være liv i håpet om en topp fire-plassering i Premier League.

Det ble ingen poeng på de røde djevlene borte mot Stoke i dag, og enda verre fortsatte skademarerittet for David Moyes' menn.

- Jeg vet ikke hva vi må gjøre for å vinne. Jeg synes vi var ekstremt uheldige. Vi spilte bra under vanskelige forhold, men vi skulle ha scoret mange i forhold til antallet sjanser vi hadde, og i dag har vi bare oss selv å skylde på, sier David Moyes til BBC.

Stoke i ledelse Begge lag slet med å skaffe seg et overtak i første omgang, og begge lag hadde flere halvsjanser.

Det skaffet imidlertid Stoke seg da de fikk frispark utenfor Uniteds 16 meter. Den hadde en fin retning, og etter at den dultet borti Michael Carrick satt den i mål til høyre for David de Gea, som sto og så på.

Robin van Persie var nære ved å piruett-heade inn et United-mål i første omgang, men målprotokollen forble tom for gjestene.

Perlescoring Det gikk imidlertid drøyt ett minutt av andre omgang før de røde djevlene slo tilbake:

Nyinnkjøpte Juan Mata la ballen lekkert til Robin van Persie som i fart bredsidet ballen over Stoke-keeper Begovic og i mål.

Fem minutter senere tok hjemmelaget igjen ledelsen med en perlescoring, nok en gang fra Charlie Adams. Han klinte til fra 16 meter, og ballen satt som limt i krysset.

- Utrolig sterkt Stoke presset veldig og var veldig frytelig nære 3-1 ved flere anledninger. Også United presset ekstremt i sluttminuttene av kampen, og fikk blant annet tre hjørnespark på rad. Det hjalp derimot lite. Manchester United tapte sin åttende kamp i ligaen denne sesongen.

TOMÅLSSCORER: Charlie Adam scoret to mål mot Stoke. Det siste var et perlemål som satt klint i krysset. Foto: AP Photo/Jon Super
TOMÅLSSCORER: Charlie Adam scoret to mål mot Stoke. Det siste var et perlemål som satt klint i krysset. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

- Alt gikk mot oss i dag, men vi viste karakter. Dette er et utrolig sterkt resultat mot et stort lag, sa målscorer Charlie Adam til BBC etter kampen.

Skader Midtstopper Johnny Evans måtte av banen for United etter bare 10 minutter med en skade.

Etter 40 minutters spill fikk også Phil Jones seg en skikkelig støkk etter en hodeduell. Han ble liggende lenge på gresset på Britannia Stadium, og ble fraktet ut på båre.

Evans måtte ut med lyskestrekk og Jones pådro seg en hjernerystelse. En scanning har vist at den er ufarlig, skriver klubben på sin offisielle Twitter-konto.

Uten å vite nøyaktig hvor ille Evans og Jones' skader er, kan forsvarssituasjonen være betraktelig forverret for et United som allerede har midtstopperparet Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Marouane Fellaini ute. I tillegg har Wayne Rooney og Robin van Persie akkurat kommet tilbake etter skader.

HODESKADE: United-forsvarer Phil Jones måtte av banen etter å ha fått seg en skikkelig trøkk i en hodeduell. Foto: EPA/PETER POWELL
HODESKADE: United-forsvarer Phil Jones måtte av banen etter å ha fått seg en skikkelig trøkk i en hodeduell. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer
Hele Norges coronakart