ETTERFORSKES: David Moyes må forklare seg for politiet etter en episode på en vinbar der en 23-årig mann skal ha blitt slått. Foto: Andrew Yates, AFP / NTB Scanpix
ETTERFORSKES: David Moyes må forklare seg for politiet etter en episode på en vinbar der en 23-årig mann skal ha blitt slått. Foto: Andrew Yates, AFP / NTB ScanpixVis mer

Moyes etterforskes for påstått overfall på vinbar

23-åring ble angrepet.

(Dagbladet): Tidligere Everton- og Manchester United-manager David Moyes (51) blir etterforsket for overfall på en vinbar i Clitheroe i Lancashire, skriver Daily Mirror og flere andre engelske aviser.

En 23-årig mann hevder han ble angrepet og slått i bakhodet slik at han falt og skadet skulderen.

«Politiet etterforsker et rapportert overfall på vinbaren Emporium i Clitheroe. Politiet ankom baren rundt klokka ti i går kveld og det ble rapportert at en 23 år lokal mann hadde blitt angrepet av en 51 år gammel mann. Han trengte ikke behandling på sykehus,» heter det i en uttalelse fra politiet i Lancashire.

Politiet melder videre at de trenger å snakke med flere mennesker for å bringe på det rene hva som egentlig skjedde. Ingen er foreløpig arrestert.

Politiet går også gjennom bilder fra overvåkningskameraer som er installert i baren, skriver The Guardian.

En stamgjest på stedet sier til Mirror at den aktuelle vinbaren ikke er et sted man forventer å havne i bråk.

- Det er et eksklusivt sted, og ikke den typen bar hvor folk går for å oppsøke eller finne noen slags trøbbel.

En talsmann for Emporium sier til The Telegraph at episoden fant sted utenfor selve baren:

- Det var en hendelse utenfor bygningen. Den påvirket imidlerid ikke noen av våre kunder eller ansatte, og har blitt tatt hånd om av politiet.