Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moyes håper Rooney rekker helgens kamp

Vidic og Fellaini kan også bli klare.

 TRENGER ROONEY:  Manchester United møter West Ham i morgen. Manager David Moyes (t.h) håper Wayne Rooney er tilgjengelig. Foto: Reuters/Phil Noble/NTB Scanpix.
TRENGER ROONEY: Manchester United møter West Ham i morgen. Manager David Moyes (t.h) håper Wayne Rooney er tilgjengelig. Foto: Reuters/Phil Noble/NTB Scanpix. Vis mer

Manchester United har store skadeproblemer før lørdagens møte med West Ham. Manager David Moyes håper Wayne Rooney rekker den viktige kampen.

Moyes har fått en liten porsjon arbeidsro etter de to hjemmetapene for Everton og Newcastle.

Siden da har laget vunnet tre strake uten å slippe inn mål, 1-0 mot Sjakhtar Donetsk i mesterligaen, 3-0 mot Aston Villa i serien og 2-0 mot Stoke i ligacupen i midtuken.

Likevel er United under kraftig press før lørdagens kamp.

De må ta mye poeng i ukene som kommer for å melde seg på i kampen om en mesterligaplass neste sesong, og de neste kampene er på papiret oppgjør som bør vinnes.

Etter West Ham venter bortekamper mot Hull og Norwich før Tottenham gjester Old Trafford første nyttårsdag.

Uniteds bestemann Skal United slå West Ham lørdag må de gjøre det uten flere nøkkelspillere.

Robin van Persie, Michael Carrick og Nani er definitivt ute, men Moyes har håp om at Rooney blir klar etter en lyskeskade.

- Han har en sjanse til å rekke kampen mot West Ham. Vi får se hvordan han er i morgen, sa Moyes på fredagens pressekonferanse.

Rooney har vært Uniteds klart beste spiller denne sesongen, og står med ti mål på 22 kamper.

Han har i tillegg et utall målgivende pasninger, og har lagt ned en enorm innsats over hele banen.

Også Nemanja Vidic og Marouane Fellaini kjemper for å bli skadefrie til helgens kamp.

Møter bunnlag Moyes er uansett optimist med tanke på tiden som kommer.

- Tre seirer og tre ganger uten baklengs er noe jeg er fornøyd med. Vi er i ferd med å komme inn i rytmen, nøyaktig som ønsket. Det er helt normalt for Manchester United, sier han.

United ligger på 8.-plass i serien etter en miserabel høst, men har bare sju poeng opp til 4.-plassen som gir mesterligakvalifisering.

West Ham ligger på sin side på 17.-plass i serien. De har bare vunnet to av de siste ti kampene og har scoret ynkelige 13 mål på 16 kamper så langt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media