HAR IKKE GITT OPP: Til tross for en laber sesongstart, har ikke David Moyes gitt opp drømmen om at seriegullet skal havne i Manchester United. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
HAR IKKE GITT OPP: Til tross for en laber sesongstart, har ikke David Moyes gitt opp drømmen om at seriegullet skal havne i Manchester United. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

Moyes har ikke gitt opp seriegullet

- Vi kommer til å være veldig nært.

(Dagbladet): Mange har satt spørsmålstegn ved David Moyes' lederskap i Manchester United etter tapet mot Newcastle i går.

Det kan virke som om fjorårets seriemestre allerede er avskrevet i kampen om ligagullet. Men Moyes lar seg ikke vippe av pinnen. Ifølge Sky Sports har ikke skotten gitt opp drømmen om å toppe tabellen ved serieslutt.

- Jeg står fast ved at vi kommer til å være veldig nært. Jeg håper vi er der ved slutten av sesongen, sier skotten ifølge kanalen.

- Har ikke endret noe På spørsmål om hvorfor han er så sikker på at Manchester United kan blande seg i toppen, svarer han at det er på grunn av spillerne. At han jobber med mesterne. Han synes heller ikke at han har gjort store endringene siden Alex Ferguson ga seg som manager etter forrige sesong.

- Jeg tror ikke jeg har endret noe. Det er de samme spillerne. Jeg har kjøpt en spiller, og jeg ville ha gjort det uansett. Hvis jeg hadde endret noe, ville det vært noe kritisk å si om det, men vi har gått videre med de samme spillerne og introdusert Adnan Januzaj i laget. Det er de samme spillerne som vant ligagullet i fjor - alle er klar over det, konstaterer Moyes.

Dårlig uke Uka til David Moyes har ikke vært helt topp:

Onsdag røk United på et surt tap mot Everton. Etterpå skal Moyes angivelig ha vært irritert på Everton-supporternes behandling av ham. Fredag gikk Rio Ferdinand ut og åpenlyst kritiserte treneren sin. Lørdag ble det hele toppet med nok et tap. I tillegg verserer rykter om at Robin van Persie ønsker seg bort fra klubben.

Det avviste for øvrig Moyes på pressekonferansen etter kampen i går.

- Det er ingen tvil om at dette har vært Moyes' fire verste dager i Manchester United, sa United.no-redaktør Dag Langerød til Dagbladet i går.

Tirsdag møter Manchester United Shaktar Donetsk i Champions League-gruppespillet.