Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Moyes har ikke hatt det så lett

Hyypiä lover United-sjefen mer trøbbel i morgen.

- IKKE LETT: - Det blir ikke lett for United å vinne her, lover Bayer Leverkusens finske trener Sami Hyypiä dagen før det viktige Champions League-oppgjøret i Tyskland. Foto: Marius Becker, DPA / AFP / NTB Scanpix
- IKKE LETT: - Det blir ikke lett for United å vinne her, lover Bayer Leverkusens finske trener Sami Hyypiä dagen før det viktige Champions League-oppgjøret i Tyskland. Foto: Marius Becker, DPA / AFP / NTB Scanpix Vis mer


(Dagbladet): Manchester United trenger et godt resultat borte mot Bayer Leverkusen i morgen kveld.

Champions Leagues gruppe A er en av de tetteste, og selv om United leder gruppa med åtte poeng, følger Leverkusen rett bak med sju, mens Sjakhtar Donetsk på tredjeplass har fem.

I første møte i England vant United 4-2.

- Vi fikk et godt resultat hjemme. Vi trenger å vise det samme borte. Det er viktig at vi får et resultat som befester en sterk posisjon i gruppa. Vi er nødt til å forsikre oss om at vi er defensivt solide, og samtidig gå ut for å vinne kampen, sa United-manager David Moyes på kveldens pressekonferanse ifølge klubbens nettside.

- Ikke lett for United Bayer Leverkusen-trener Sami Hyypiä, med lang fartstid i midtforsvaret til United-rivalen Liverpool, lover å gjøre det vanskelig for gjestene sine i morgen.

- Det er en viktig kamp for begge lag, men vi er hjemmelaget. Vi har spilt mange gode kamper her så langt, og det forventer jeg også i morgen. Det blir ikke lett for United å vinne her, lover finnen ifølge Uefa.com.

Hyypiä varsler et tryggere og mer løssluppent Leverkusen i morgen enn man så på Old Trafford i åpningskampen i midten av september.

- I Manchester var vi litt redde for å spille vårt eget spill, men hjemme vil vi vise hva vi kan og spille mer uhemmet, sier han.

Manchester United ligger på sjetteplass i serien, sju poeng bak ledende Arsenal. Hyypiä vil imidlertid ikke avskrive sine gamle rivaler - og morgendagens motstander - i gullkampen i England ennå.

- Det er vanskelig å erstatte en legende som Sir Alex Ferguson. Alle forventer at ting skal fortsette slik de var, men så langt har ikke Moyes hatt det så lett. Men husk de siste årene: United har ofte hatt trøbbel i starten og endt opp som seriemester. På dette nivået er det små ting som avgjør resultatene, og kanskje har Moyes endret noen ting og det tar litt tid før alt virker.

Uten nøkkelspillere Moyes bekrefter det som allerede har blitt meldt tidligere i dag: Robin van Persie og Nemanja Vidic var ikke med på flyet til Tyskland i dag. Van Persie er lyskeskadd, mens Vidic er satt ut av spill etter en hjernerystelse for drøye to uker siden.

- Det er ikke langvarig, men vi kommer til å fortsette å undersøke ham, sier Moyes om van Persies skade.

TRENGER RESULTAT: Manchester United-manager David Moyes sier er opptatt av at United framstår defensivt solide i morgen kveld. Foto: Wolfgang Rattay, Reuters / NTB Scanpix
TRENGER RESULTAT: Manchester United-manager David Moyes sier er opptatt av at United framstår defensivt solide i morgen kveld. Foto: Wolfgang Rattay, Reuters / NTB Scanpix Vis mer