Moyes har klump i halsen foran Liverpool-derbyet

- Ordet «fremgang» bekymrer meg.

PÅ JAKT ETTER OPPTUR: Verken Everton-manager David Moyes eller Liverpool-manager Rafael Benitez har  mye å juble for om dagen. For begge vil en derby-seier på Goodison Park i dag bety enormt.Foto: SCANPIX/EPA/Nick Wilkinson
PÅ JAKT ETTER OPPTUR: Verken Everton-manager David Moyes eller Liverpool-manager Rafael Benitez har mye å juble for om dagen. For begge vil en derby-seier på Goodison Park i dag bety enormt.Foto: SCANPIX/EPA/Nick Wilkinson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Everton - Liverpool og mye mer moro i fotballstudio fra kl. 14.30!

(Dagbladet): Denne uka satte politikerne foten ned for Evertons planlagte 55000-seters storstue i Kirkby, til stor skuffelse for manager David Moyes.

Nedturen kommer på toppen av en nær katastrofal sesongåpning for Liverpool-lillebroren, som ligger femte sist med bare fire seire på 13 forsøk i ligaen.

- Alt jeg ønsket å få til da jeg kom hit var fremgang, kanskje et par skritt hvert år. Det betyr ikke bare å avansere i ligaen, selv om vi stort sett har fått til det, men et nytt treningsanlegg var fremgang, å komme til Europa og en FA cup-finale var fremgang. Et nytt stadium ville også vært fremgang, men åpenbart blir ikke det noe av, og nå gjør vi det ikke så bra i ligaen heller, sier David Moyes, ifølge Guardian.

- Så det er ordet «fremgang» som bekymrer meg mer enn noe annet. Jeg vil være del av en klubb som gjør fremskritt. Jeg har en klump i halsen akkurat nå, for jeg synes det er vanskelig å se folk i øynene og si at vi har fremgang. Jeg er ikke sikker på at det er tilfelle i år, sier Everton-manageren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer