Moyes kan bli Hangelands niende sjef på fire år

Crystal Palace på managerjakt.

TIL CRYSTAL PALACE?: David Moyes mislyktes med Manchester United, men kan få en ny sjanse i Premier League nå.Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix
TIL CRYSTAL PALACE?: David Moyes mislyktes med Manchester United, men kan få en ny sjanse i Premier League nå.Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tony Pulis trakk seg i går som Crystal Palace-manager, bare to dager før Premier League starter.

Bakgrunnen skal ha vært uenigheter rundt spillerkjøp. Pulis skal ifølge Telegraph ha likt dårlig hvordan styreformann Steve Parish og sportssjef Iain Moody styrte sjappa. «Årets manager» i Premier League forrige sesong skal også ha vært misfornøyd med hvor mye penger han fikk til å hente spillere. 

Pulis har ifølge Telegraph gått glipp av Steven Caulker og Gylfi Sigurdsson, som sto øverst på ønskelista. At klubben ikke klarte å lande flere på ønskelista, gjorde manageren frustrert.

Moyes og Mackay Blant de som faktisk ble hentet til Selhurst Park før 56-åringen tok sin hatt og gikk, er landslagskaptein Brede Hangeland. Nordmannen hadde vært klubbløs etter den mye omtalte epost-sparkinga fra Fulham, men skrev under for fjorårets 11.-plass i Premier League for to uker siden.

Pulis' avgang betyr at Hangeland skal få sin niende sjef på fire år: Fem i Fulham, to for Norge og nå sin andre i Crystal Palace. Blant favorittene til den ledige jobben, ifølge lokalavisa Croydon Advertiser, er tidligere Everton- og Manchester United-manager David Moyes, eks-sjef i Cardiff, Malky Mackay og Neil Lennon, som ble erstattet av Ronny Deila i Celtic.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer