Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moyes kan glise etter meksikansk hattrick

Skottens første seier.

(Dagbladet): Real Sociedad-manager David Moyes ledet laget i sin første hjemmekamp mot Elche i kveld.

Og Moyes har grunn til å glise. Real Sociedad var overlegne og vant 3-0 etter et hattrick av Carlos Vela.

Vela fikset 1-0 etter bare tre minutter og doblet til 2-0 halvtimen senere.

Heller ikke i annen omgang klarte Elche-forsvaret å stoppe den meksikanske angriperen som satte inn sitt tredje for kvelden etter 53 minuitter.

Moyes tok nylig over den spanske klubben og spilte 0-0 på bortebane mot Deportivo i debuten.

La Real har slitt tungt i seriestarten og Moyes tok over et bunnlag. Nå står han med solide fire poeng på to kamper og Real Sociedad har klatret til en 12. plass.

Dette er David Moyes første jobb etter at han fikk sparken i Manchester United i april. United klarte bare en skuffende sjuendeplass i Premier League etter en fiaskosesong med skotten som manager.

Vela satte inn 1-0 ved med hodet etter et innlegg fra høyre. 2-0 kom etter en flott stikker fra Xabi Prieto. Martínez overtok igjen servitørrollen da Vela fullførte sitt hattrick tidlig i annen omgang.

I neste serierunde møter Moyes' menn Villarreal.

• Se målene øverst i artikkelen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling