Moyes med «hårføner» etter tapet for City

Skal ha gitt spillerne det glatte lag etter flausen søndag.

 TOK EN «FERGIE»:  United-manager David Moyes skal ha satt skapet skikkelig på plass etter søndagens ydmykende tap for Manchester City. Foto: AP Photo / Jon Super
TOK EN «FERGIE»: United-manager David Moyes skal ha satt skapet skikkelig på plass etter søndagens ydmykende tap for Manchester City. Foto: AP Photo / Jon SuperVis mer

Ifølge britiske aviser, gikk det ei kule varmt i garderoben etter Manchester Uniteds ydmykende 4-1-tap for Manchester City søndag.

United-manager David Moyes skal ha tatt en «Fergie» og gitt spillerne en skikkelig «hårføner» etter kampslutt på Etihad.

Skottens forgjenger, Sir Alex Ferguson, var kjent for sine utblåsninger mot spillerne hvis de ikke hadde gjort jobben sin, og nå kan de se ut til at Moyes har tatt over stafettpinnen.

- Jeg har snakket med spillerne mine, akkurat på samme måte som jeg ville ha gjort i en annen klubb hvis spillerne ikke hadde gjort jobben sin. De er gode spillere, profesjonelle. De vet når ting ikke fungerer, sier Moyes ifølge The Independent og The Telegraph.

Nå forventer skotten at spillerne responderer på «hårføneren».
 
- Jeg har gitt beskjed om det. Er det noen spillere jeg forventer en reaksjon fra, så er det Manchester Uniteds spillere, sier han.

Rooney slapp unna
United måtte klare seg uten Robin van Persie i søndagens gigantoppgjør, og de røde måtte dermed sette sin lit til blant andre Wayne Rooney, som virkelig har funnet formen etter en sommer med mange spekulasjoner omkring hans fremtid på Old Trafford.

27-åringen var Uniteds bestemann, og scoret i tillegg et praktfullt frisparkmål som pyntet noe på resultatet på Etihad.

Han var også den eneste som fikk godkjent av Moyes etter søndagens kamp.

- Han fortjente helt klart ikke å spille for det tapende laget, det er sikkert. Jeg synes han var strålende. Det var kanskje det beste jeg har sett av Wayne Rooney, sier Moyes.

Fem poeng bak toppen
United ligger i øyeblikket på en 8. plass etter at fem kamper er unnagjort i årets Premier League. Tapet søndag var klubbens andre for sesongen, og de røde djevlene er nå fem poeng bak Arsenal og Tottenham som troner øverst på tabellen.

Neste kamp er i Ligacupens tredje runde førstkommende onsdag. Da står erkerival Liverpool på motsatt banehalvdel på Old Trafford.

Da er nok revansjelysten stor for David Moyes menn.

 

 SLAPP MOYES' VREDE:  Wayne Rooney var den eneste United-spilleren som fikk godkjent av David Moyes etter søndagens stortap mot Manchester City. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
SLAPP MOYES' VREDE: Wayne Rooney var den eneste United-spilleren som fikk godkjent av David Moyes etter søndagens stortap mot Manchester City. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer