Moyes om sjokkstarten i United: - Jeg takler presset

Kamp i ukrainsk heksegryte i kveld.

PRESSET:  David Moyes på gårsdagens pressekonferanse. FOTO: NTB SCANPIX
PRESSET: David Moyes på gårsdagens pressekonferanse. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): David Moyes (50) og hans Manchester United fløy over til Ukraina i går. I kveld venter Shakhtar Donetsk i Champions League.

En tøff bortekamp. Og Moyes er presset etter den verste United-starten på 24 år. Likevel sover han tilsynelatende godt om natta.

- Jeg har vært i liknende situasjoner som dette, i Everton og Preston, sa han på en pressekonferanse i går.

Stor interesse - Jeg vil bare fortsette arbeidet jeg har startet på. For - resultatene vil komme. Det er jeg ikke i tvil om.

- Naturligvis vil det alltid være stor interesse for United. Det snakkes om klubben over hele verden. Derfor er det en stor ære for meg å være her.

Og:

- Jeg takler presset.

Fjorårets seriemester ligger på 12. plass i Premier League. To seirer, en uavgjort og tre tap har skapt mange flaue øyeblikk for fansen. Ikke minst var 1-2-tapet for West Bromwich lørdag av den ydmykende sorten.

Folk hadde satt seg til rette på Old Trafford - for å se laget endelig få vind i seilene. I stedet gikk de røde sympatisørene hjem i skam.

Bedre i Champions League Klubben har åpnet bedre i Champions League. Den første kampen mot Bayer Leverkusen endte med 4-2-seier.

Men oppgaven på Donbass Arena i Donetsk blir ikke enkel. Shakhtar vant sin første kamp i gruppa med 2-0 borte mot Real Sociedad. Og det ukrainske publikummet er kjent for larm og leven.

Moyes signaliserte i går at United starter med både Robin van Persie, Nemanja Vidic, Patrice Evra og Marouane Fellaini.

At van Persie får fart på sakene igjen, er av vital betydning for klubben.

FORBEREDER KAMP:  Robin van Persie, Wayne Rooney og de andre United-gutta trente på Carrington i går, før kampen mot Shakhtar Donetsk i dag. FOTO: NTB SCANPIX
FORBEREDER KAMP: Robin van Persie, Wayne Rooney og de andre United-gutta trente på Carrington i går, før kampen mot Shakhtar Donetsk i dag. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer