Moyes om utskjelte Fellaini: Endelig beviser han det jeg alltid har trodd

- Har vært av ypperste klasse de siste kampene.

ENDELIG: - Nå beviser han det jeg alltid har trodd: At han kan være en viktig spiller for United, sier tidligere Manchester United-manager David Moyes. Foto: REUTERS/Phil Noble
ENDELIG: - Nå beviser han det jeg alltid har trodd: At han kan være en viktig spiller for United, sier tidligere Manchester United-manager David Moyes. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotballstudio kl 14.30: Manchester City - Manchester United

(Dagbladet): Marouane Fellaini har både blitt kalt et bomkjøp og har skuffet siden han ble hentet til United av daværende manager David Moyes på overgangsvinduets siste dag i fjor sommer. Sesongen gikk ikke som forventet: Manchester United skuffet i ligaen, og Moyes fikk sparken.

Men nå ser det ut til å snu for belgieren. Han har storspilt i de to siste kampene for Manchester United, og scoret blant annet mot West Bromwich.

Det gleder spesielt David Moyes. Det skriver han i en kommentar i Daily Mail.

Urettferdig mye press Eks-manager David Moyes hentet selv Fellaini til Everton i 2008. «Han var perfekt for oss», skriver Moyes om belgieren som etter hvert ble en viktig brikke i Everton-laget.

- Det var alle disse kvalitetene som overbeviste meg om å ta ham til Manchester United, og han var veldig entusiastisk for å komme. Det var en stor overgang for ham, skriver Moyes.

Han ble signert på Deadline Day, men var ikke ment å være Uniteds eneste signering den sommeren, erkjenner Moyes.

- Dessverre for Marouane, var han den eneste spilleren vi kjøpte, og på grunn av det ble han sett på som storsigneringen. Det betydde at han var under mer press enn han kanskje burde ha vært. Og når sesongen ikke startet så godt som vi ønsket, ble han overvåket med falkeblikk, selv om fokuset var på meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer