Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moyes sendt på tribunen, så sjarmerte skotten alle

Fikk chips av trøstende barn.

• Real Sociedad - Villarreal 2-2

(Dagbladet): Da ti minutter gjensto av 8-delsfinalen i Copa del Rey mellom Real Sociedad og Villarreal, reagerte David Moyes (51) kraftig på en offsideavgjørelse på stillingen 2-2.

Den tidligere Manchester United-manageren gestikulerte med hendene og ga tydelig uttrykk for at dommeren burde sett at det ikke var offside.

Moyes' oppførsel ble ikke godt mottatt av kampleder Carlos Velasco Carballo, som svarte med å vise skotten opp på tribunen.

Hysteriske scener Det skulle man kanskje tro ville gjøre skotten enda sintere, men neida - i stedet for fulgte noen minutter som sannsynligvis vil følge Moyes resten av karrieren.

51-åringen både smilte og lo, mens han i lett jogg beveget seg over løpebanen som skilte gressmatta og tribunen. Vel fremme hoppet Moyes over et lite gjerde, før han satte seg et sted rundt rad nummer ti.

Der ble Moyes møtt med latter og glede fra hjemmefansen, som raskt svermet rundt ham. Etter hvert ble manageren sittende sammen med det som så ut til å være en liten familie.

En liten jente fant det også naturlig å tilby bortviste Moyes noen chipsflak han kunne trøste seg med. Skotten takket høflig ja, noe som igjen fikk fram smilene til både jentene på tribunen og C More-kommentator Magnar Kvalvik.

- Har du sett dette her, det er en umiddelbar YouTube-hit, utbrøt Kvalvik på direkten.

Villarreal videre Bildene av en chips-spisende Moyes går allerede viralt på sosiale medier, og skaper nok mye latter blant fotballpublikummet verden rundt.

Kanskje får Moyes også en del nye fans på grunn av den herlige måten han tok bortvisningen på.

Like moro er det derimot ikke for Moyes å måtte konstatere at Real Sociedad er ute av den spanske cupen. Med 0-1-tapet borte for Villarreal i det første møtet mellom de to, holdt det ikke kveldens uavgjortresultat til å avansere.