BETENKT: David Moyes har ikke akkurat fått den førstesesongen han håpet på som Manchester United-manager. Nå maner han til tålmodighet i et åpent brev til sesongkortholderne. Foto: Carl Court/Afp/NTB Scanpix
BETENKT: David Moyes har ikke akkurat fått den førstesesongen han håpet på som Manchester United-manager. Nå maner han til tålmodighet i et åpent brev til sesongkortholderne. Foto: Carl Court/Afp/NTB ScanpixVis mer

Moyes slår tilbake i brev til fansen

- Desperat.

(Dagbladet): Det har vært en tung sesong for David Moyes og Manchester United.

Fjorårets Premier League-vinnere er ute av alle engelske cuper, sliter i Premier League og gikk på en smell i åttendelsfinalen i Champions League.

Det har ulmet blant fanskaren i sosiale medier.

Åpent brev I dag valgte Moyes å sende ut et brev til fansen. Der forteller han om sjokksesongen.

 - Jeg visste at denne jobben ville bli en stor utfordring. Den vanskelige sesongen var ikke noe jeg hadde sett for meg, og det tror jeg er tilfelle for dere supportere også. Både mine spillere, støtteapparat og meg selv er desperate etter å gjøre opp for det, skriver Moyes i brevet som har tittelen «A Word from the Boss», skriver Metro.

Moyes legger vekt på at det er viktig at hele klubben nå står sammen. Han ber om støtte. Støtte og tid.

Blir bedre - Alt vi har vært gjennom vil gjøre oss til en bedre og sterkere klubb i fremtida, skriver han, og legger til:

- De siste årene har dere sett noen strålende vinnerlag her. Jeg er sikker på det kommer nye store triumfer i framtida. Et stort skritt på veien er å gjenskape Old Trafford til det fortet det en gang var. Vi vil gjøre alt som står i vår makt til å levere positive prestasjoner og resultater, sier Moyes i det åpne brevet.