Moyes stempler Citys Lescott-jakt som forkastelig

- Er jeg som tar avgjørelsene her.

ETTERTRAKTET: Joleon Lescott (t.v.) er sterkt ønsket av Manchester City, men Everton nekter å selge den solide midtstopperen på tross av at han har levert inn en formell transfersøknad.Foto: SCANPIX/AP Photo/Sang Tan
ETTERTRAKTET: Joleon Lescott (t.v.) er sterkt ønsket av Manchester City, men Everton nekter å selge den solide midtstopperen på tross av at han har levert inn en formell transfersøknad.Foto: SCANPIX/AP Photo/Sang Tan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester City-manager Mark Hughes har delvis brukt sommeren til å proklamere hvor mye penger han har til disposisjon i jakten på nye spillere.

Det har fått sir Alex Ferguson til å fnyse over byrivalens mangel på klasse og Chelsea til å himle med øynene over i overkant ambisiøse forsøk på å lokke John Terry til Manchester.

Nå tar også Everton-manager David Moyes kraftig til motmæle mot Hughes' framferd og det han kaller forkastelige forsøk på å bringe midtstopper Joleon Lescott ut av fatning.

Det er særlig antydningene om at Hughes ville forhandle med Everton over hodet på Moyes som får skotten til å se rødt.

- Jeg registerer at City tror de prater med folk som tar avgjørelsene her. Da tror de i så fall feil, for det er det jeg som gjør. Måten de har gått fram på er forkastelig, og det eneste de har oppnåd er å skape uro i klubben vår, sier Moyes, ifølge BBC.

Lescott selv virker imidlertid å være lysten på å forlate klubben, og la inn en skriftlig overgangssøknad tidligere i uka. Det var et ønske som ble brutalt avvist av Everton. Nå ber Moyes Lescott om å legge bort alle tanker om City og konsentrere seg om videre spill for Everton.- Nå må han se å få hodet på rett plass, og komme seg videre med karrieren. Jeg tar avgjørelsene. De har ikke snakket med meg, og spilleren har gjentatte ganger blitt fortalt at han ikke er til salgs, sier Moyes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer