Manchester United - West Ham

Moyes tok skalpen på Solskjær

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær dominerte på Old Trafford, men klarte aldri å bryte ned David Moyes mannskap.

SKUFFET: Ole Gunnar Solskjær og hans menn gjorde ikke jobben hjemme mot West Ham. Foto: Reuters
SKUFFET: Ole Gunnar Solskjær og hans menn gjorde ikke jobben hjemme mot West Ham. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - West Ham 0-1 (0-1)

Bare tre dager etter at Manchester United slo West Ham 2-1 i Premier League, sto de nok en gang på hver sin banehalvdel - denne gangen i ligacupen.

Cristiano Ronaldo har levert målene i sesongåpningen for Manchester United, men portugiseren var ikke med i dagens tropp. Det skulle nok hjemmefansen ha ønsket, for et målløst Manchester United tapte skuffende mot West Ham.

Solskjær fikk spørsmål om Van De Beeks og Sanchos prestasjon etter tapet.

- Jeg kan ikke klage på innsatsen. Så handler det litt om rytmen og selvtilliten, kanskje. Den maksformen er ikke der, for de har ikke spilt mye. Det var viktig at de fikk kamper, så fikk vi dessverre ikke resultatet i dag. Det mangler litt på kvaliteten, men ikke på innsatsen, sa Manchester United-sjefen etter kampslutt til Viaplay.

Ole Gunnar Solskjær forteller til Dagbladet at klubben aldri vurderte å gi opp Jadon Sancho. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Sjokkåpning

Ole Gunnar Solskjær byttet ut hele elleve spillere fra helgens oppgjør mot «The Hammers», men på papiret så det likevel ut som en startellever som kunne hevde seg mot de aller fleste lag. Jadon Sancho og Anthony Martial var blant annet å se i angrepsrekka til de røde fra Manchester.

Men det var West Ham som leverte varene offensivt innledningsvis. Ryan Fredericks dro seg nydelig ned til dødlinja før klokka hadde bikket 10. minutter. Høyrebacken fant Lanzini inne i feltet, som med en kontrollert avslutning sendte West Ham i føringen.

Se målet i videovinduet under:

Etter sjokkåpningen på Old Trafford var det Solskjærs gutter som styrte det meste på gressmatta. Bare to minutter etter scoringen ropte hjemmefansen på straffe, da Lingard ble dratt ned i feltet, men dommer Jon Moss var ikke overbevist.

Manchester United fortsatte å skape sjanser i førsteomgang, men nettsus ble det ikke.

Bare nesten

Ti minutter etter sidebytte burde nok kveldens Manchester United-kaptein Matic hatt rødt kort etter at han plantet kneet i skrittet/lysken på Coufal, men hendelsen fikk ingen konsekvenser.

BOMMET: Mason Greenwood kunne ha utlignet her. Foto: AP
BOMMET: Mason Greenwood kunne ha utlignet her. Foto: AP Vis mer

Som i første omgang fortsatte Manchester United å skape sjanser. 60. minutter sto på klokka da Van De Beek spilte gjennom Greenwood, men Areola i West Ham-buret reddet mesterlig.

Og slik var sjargongen for Manchester United i kveld. Mye nesten, men ingen uttelling. West Ham spillerne kjempet med hjerte utenfor drakta og leverte en sollid kamp. 0-1 på måltavla betyr at Ole Gunnar Solskjær og hans menn er ute av ligacupen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer