Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moyes: Vi har fortsatt sjans på mesterligaplassen

United elleve poeng bak fjerdeplassen, men håpet lever.

GIR IKKE OPP: Manchester United ligger akkurat nå elleve poeng bak fjerdeplassen i Premier League, og veien til mesterligaplass virker lang. Men Moyes har ikke gitt opp håpet. Foto: EPA/ANDY RAIN
GIR IKKE OPP: Manchester United ligger akkurat nå elleve poeng bak fjerdeplassen i Premier League, og veien til mesterligaplass virker lang. Men Moyes har ikke gitt opp håpet. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med elleve poeng opp til fjerdeplassen, begynner det å se stygt ut for Manchester United.

Manager David Moyes nekter å gi opp i jakten på topp fire-plassering. Etter 0-0 mot Arsenal i London onsdag, er United havnet skikkelig på etterskudd.

- Dersom det er et lag som har hatt evnen til å slå tilbake og vinne mange kamper i annen halvdel av sesongen, og samtidig sette press på lagene over seg, er det Manchester United, sier Moyes.

Skotten klarte heller ikke onsdag å lede et lag til seier borte mot Arsenal, Chelsea, Liverpool eller Manchester United. Uavgjortkampen ble Moyes' 49. i Premier League uten seier mot de nevnte storlagene.

Hele fem kamper har Manchester United tapt hittil i år.

- Vi kan bare gjør vår del av jobben på best mulig vis. Vi ønsker å heve oss, men kan ikke bry oss for mye om de andre lagene. Alt vi kan gjøre er å prøve å vinne vår neste kamp, sier Moyes.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!