Moyes: Vi har lagt inn et nytt bud på Fabregas

Og José Mourinho er blitt spåmann. Her er dagens ryktebørs.

 DRESSER SEG OM: Cesc Fabregas kan være på vei til Manchester United. David Moyes bekrefter nytt bud. Foto: Robin Townsend / EPA / NTB Scanpix
DRESSER SEG OM: Cesc Fabregas kan være på vei til Manchester United. David Moyes bekrefter nytt bud. Foto: Robin Townsend / EPA / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): På en pressekonferanse i dag bekrefter David Moyes at Manchester United har lagt inn et nytt bud på Barcelonas midtbanespiller Cesc Fabregas.

Barcelona avslo Uniteds bud på  230 millioner i forrige uke. Men nå er Moyes tilbake med mer penger.

- Jeg kan bekrefte at vi har kommet med et nytt bud. Men jeg kan ikke gå inn på detaljer, det er det Ed Woodward (United-direktør) som tar seg av, sier Moyes på pressekonferansen, ifølge Daily Mail.

Ifølge BBC er det nye budet på 30 millioner pund ( 274 millioner kroner).

Moyes har ikke signert en eneste spiller i sommer. Han kan også miste Wayne Rooney til Chelsea.  I sommer har ryktene om en Cristiano Ronaldo-retur også florert.

Men det kan United glemme. I hvert fall ifølge José Mourinho.

Spåmannen José José Mourinho kastet ikke bort noe tid i Chelsea før han begynte å håne sine rivaler. Portugiseren er kjent for sine mindgames. 

Nå har han også begynt som spåmann.

-  Jeg vet at Ronaldo elsker Manchester United, men jeg tror han blir (i Real Madrid red.anm.). Det er bare en følelse jeg har. Jeg har ikke snakket med ham i det hele tatt. Det er bare en følelse, sier Mourinho ifølge The Mirror.

Om det bare et ment som et stikk til Moyes, eller om Mourinho har hatt en spesiell drøm, vites ikke.

- Det jeg vet er at Real Madrid er en så rik klubb at de ikke må selge noen, sier portugiseren.

I dag slår også den nybakte Madrid-manageren Carlo Ancelotti fast at Cristiano Ronaldo blir i klubben.

- Framtida hans er i Real Madrid. Han drar ikke, sier treneren til The Independent.

Langflate etter Bale Real Madrid er svært interessert i å signere Gareth Bale fra Tottenham. Det til tross for at Tottenham-manager Andre Villas-Boas har advart konkurrentene at Bale ikke er til salgs.

Nå har Real Madrid begynt å jobbe med en plan B, melder svenske Expressen. Nemlig Zlatan Ibrahimovic.

Svenskens agent, Mino Raiola, har allerede vært i samtaler med Real Madrid. Men klubben er ikke interessert i svensken før de eventuelt går glipp av Bale.

- Vi vet at Real Madrid ikke vil ha Zlatan, men at de kanskje tar han mot slutten av sommmeren, sier reporter Jose Antonio Espina til den spanske avisa AS, gjengitt av Expressen.

Rooney på glid Wayne Rooney skal være på vei bort fra Manchester United. Scouseren er ikke fornøyd med at han har blitt satt for langt tilbake i rekkene av David Moyes.

Chelsea har allerede lagt inn et bud på Rooney på 200 millioner, men Manchester United krever mer for spilleren, som er Mourinhos hovedmål i overgangsvinduet.

Chelsea har allerede gjort klart et nytt bud på 270 millioner Rooney, skriver The Mirror.

City i milliarden? Manchester City har allerede handlet spillere for svimlende 885 millioner i sommer. Fortsatt har Manuel Pellegrini mer penger å skvise ut av bankkontoen.

Manchester-klubben skal være interessert i å forsterke forsvaret sitt, skriver Daily Star.

Pellegrini har siktet seg inn på Real Madrids Pepe, og skal være villige til å drøye 200 millioner for å lokke portugiseren til England.

Ønsker Pirlo Andrea Pirlo har storspilt for Juventus og Italia de siste sesongene. 34-åringen har imponert så mye at Real Madrid skal være interessert i å signere ham, skriver Football Espana.

Real Madrid mener at spilleren kan prestere i et par sesonger til, samtidig som han vil være en ypperlig rollemodell for de unge spillerne i klubben.