- Moyes vil raide gamleklubben

Og Barcelona snuser på Liverpool-stopper. Her er dagens ryktebørs!

VIL RAIDE GAMLEKLUBBEN: David Moyes vil forsøke å hente Leighton Baines og Marouane Fellaini fra Everton. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND/NTB Scanpix
VIL RAIDE GAMLEKLUBBEN: David Moyes vil forsøke å hente Leighton Baines og Marouane Fellaini fra Everton. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er ingen tvil om at Luis Suarez sin tid på Anfield nærmer seg slutten etter gårsdagens utspill, men nå kan Liverpool miste en annen viktig brikke i tillegg til storscoreren. Danske Ekstrabladet hevder nemlig at Barcelona har lagt inn et bud på Daniel Agger. Spilleren selv trives i Liverpool, men skal tidligere ha uttalt at Barcelona frister.

Barcelona er som kjent ute etter Chelsea-spiller David Luiz, men Chelsea avslo i går et bud på rundt 35 millioner pund, og ba samtidig katalanerne om å holde seg unna spilleren.

Det er ikke bare du som leser ryktespalter, det samme gjør Manchester United-spillerne. Det kunne Rio Ferdinand fortelle i går, og kanskje er spillerne sulteforet på nytt etter få United-signeringer i sommer.

Raide gamleklubben David Moyes rokerte ikke stort på sine spillere da han ledet Everton, og to av hans favoritter var mannen med venstreslegga, Leighton Baines, og krølltoppen Marouane Fellaini. Ifølge The Guardian ønsker skotten nå å hente begge til Old Trafford for rundt 30 millioner pund. Det spørs om den summen er høy nok.

Manchester United har ikke fått navn på noen av sine store mål denne sommeren, og Cesc Fabregas ser ut til å bli værende i Barcelona i denne omgang.

Det har vært litt stille rundt Wayne Rooney de siste dagene. Om angriperen skulle forlate Manchester United har de en erstatter på lur. Udineses Luis Muriel kan vise seg å bli mannen som skal fylle de store skoene til landslagsspilleren, om vi skal tro Metro.

I tillegg kom gårsdagens sjokkbeskjed om at russiske Anzji har lagt alle spillerne ut for salg. Ikke bli overrasket om flere Anzji-spillere vil fylle ryktebørsen de neste dagene.