<strong>COMEBACK:</strong> Prinsesse Märtha Louise på Oslo Horse Show på Telenor Arena i 2016, da hun deltok i en show-klasse. Også i år vil Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
COMEBACK: Prinsesse Märtha Louise på Oslo Horse Show på Telenor Arena i 2016, da hun deltok i en show-klasse. Også i år vil Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Märtha Louise gjør internasjonalt comeback 

 Prinsesse Märtha Louise skal delta på Oslo Horse Show i oktober. Det er første gang på 15 år hun deltar i en internasjonal ridekonkurranse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Til VG bekrefter sjefen for Kingsland Oslo Horse Show, Morten Aasen, at Märtha Louise er påmeldt. Arrangementet går i dagene 11.-15. oktober i Telenor Arena.

- Hun har vært med jevnlig og konkurrert i sommer. Nå er hun tilbake for alvor, sier Aasen.

Märtha Louise (46) var en del av landslaget før hun la opp i 2000.

Prinsessen var også i aksjon under fjorårets Oslo Horse Show, men da kun i en show-klasse. Den gang sa hun at hun ikke hadde planer om å aktivt begynne med hest igjen.

Åtte av Europas topp 10-ryttere kommer til arrangementet, blant dem den ferske europamesteren Peder Fredricson fra Sverige.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer