MS bøyer seg for kritikken

Fjerner draktreklame for spillselskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manglerud Star slutter å bruke draktreklamen for internasjonale spillselskap.

MS fikk tidligere i sommer rettens medhold i å bruke ansvarligspill.org på draktene. Dette har irritert Norges Fotballforbund (NFF).

Tirsdag ble det klart at Manglerud Star omsider gir etter og slutter med den omstridte draktreklamen.Ansvarligspill.org var et samlenavn for fire bettingselskaper. Ifølge NFF undergraver slik draktreklame for samarbeidet med Norsk Tipping, ettersom idretten blir hvert år tildelt en rekke tippemidler.

Glad president

«Manglerud Star Fotball har i dag bestemt seg for å si opp sponsoravtalen med de utenlandske spillselskapene. Fotballpresident Sondre Kåfjord er glad for avgjørelsen», het det i en pressemelding fra NFF og klubben tirsdag.- Jeg er veldig glad for at Manglerud Star Fotball nå har besluttet å si opp avtalen med de utenlandske spillselskapene. Fotballforbundet har vært kritisk til denne avtalen fordi vi har fryktet at den kunne undergrave finansieringsordningen for norsk idrett samlet sett, sier han.

- Samtidig har vi forståelse for at Manglerud Star, som gjør en viktig innsats for barn og unge i sitt nærmiljø, sliter med å finne inntekter til drift av aktiviteten. Dette er noe vi som organisasjon må jobbe videre med, i nært samarbeid med myndighetene lokalt, og nasjonalt, sier fotballpresident Sondre Kåfjord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer