Muamba tilbake på sin egen hjemmebane i kveld

For første gang etter at hjertet stoppet.

HAR FÅTT GRØNT LYS: Fabrice Muamba føler seg i god nok form til å møte opp på Reebok Stadium i kvledens oppgjør mellom Bolton og Tottenham. Her med legene Andrew Deaner og Sam Mohiddin. Foto: Barts Health NHS
HAR FÅTT GRØNT LYS: Fabrice Muamba føler seg i god nok form til å møte opp på Reebok Stadium i kvledens oppgjør mellom Bolton og Tottenham. Her med legene Andrew Deaner og Sam Mohiddin. Foto: Barts Health NHS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Bolton-Tottenham i vårt Fotballstudio fra 20.45!

(Dagbladet): I kveld møtes Bolton og Tottenham til en viktig duell i Premier League. Det var nettopp under møtet mellom disse to lagene at Bolton-spiller Fabrice Muamba kollapset med hjertestans på banen i mars. I kveld vil spilleren være tilbake på Reebok Stadium for første gang siden episoden som nesten kostet ham livet.

Det er rundt seks uker siden hendelsen skjedde, og Muamba vil naturlig nok ikke delta under selve kampen. Spilleren stiller opp for å hylle tilhengerne av både Bolton og Tottenham for deres støtte i den vanskelige tiden.

- Jeg tror det vil gi alle en sjanse til å se hvor godt det har gått og hvor langt han har kommet etter det som skjedde den kvelden. Faktum er at også Tottenham, som var motstander da det skjedde, vil gi Muamba en sjanse til å takke fansen og spillerne som var involvert, sier Bolton-manager Owen Coyle til The Telegraph.

Tenker på hva som er best for Muamba Manageren kan ikke svare på om Muamba vil besøke sine lagkamerater i gareroben før kampen.

- Det blir hypotetisk. Når alt kommer til alt må vi bestemme hva som er best for alle. Vår hovedbekymring er hva som er best for Muamba fordi det er viktigst. Men det er noe vi vil se på, om han og hans forlovede Shona bestemmer at han er frisk nok til å gjøre det, sier Coyle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer