Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mueller skjelte ut pressen

- Dere skriver bare bullshit, sa skøytetreneren på pressetreff i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pressefolkene kom for å høre siste nytt om nordmennene som skal gå 1000-meteren i morgen. De ble møtt av en rasende landslagstrener Peter Mueller, som skjelte dem regelrett ut.

Den karismatiske amerikaneren reiste seg og gikk til frontalangrep på det norske pressekorpset før han begynte på det som egentlig var temaet for møtet.

– Jeg er ekstremt skuffet over norske aviser. Dere skriver bare «bullshit», og prøver bare å rive ned det jeg har bygd opp gjennom tre år, tordnet Mueller.

Bakgrunnen for det oppsiktsvekkende utfallet var at han mente flere norske aviser hadde beskyldt ham for å stikke av etter lagtempo-fadesen kvelden i forveien. Den var det de norske løperne selv som måtte forklare og stå til ansvar for.

– Jeg forsøkte slett ikke å stikke av. Men jeg har ikke adgang til mixed-sonen (der hvor de aktive møter media), og jeg kunne ikke stå og vente halvannen time.
- Derfor dro jeg tilbake til bostedet vårt. Men jeg var tilgjengelig på telefon i timene som fulgte, sa landslagstreneren, som så langt har måttet tåle mange nederlag under disse lekene.

Og med så høy profil amerikaneren har holdt i forkant, blir fallhøyden ekstra stor. (ANB)

Lønner det seg med sex før OL-konkurranser?
Hva mener du? Send en e-post til
minmening@dagbladet.no

IKKE TILGJENGELIG: Etter lagtempo-skuffelsen i går, dro Peter Mueller tilbake til hotellet. Eskil Ervik tok seg av pressen. I dag tordnet Mueller mot journalistene. Foto: Scanpix
IKKE TILGJENGELIG: Etter lagtempo-skuffelsen i går, dro Peter Mueller tilbake til hotellet. Eskil Ervik tok seg av pressen. I dag tordnet Mueller mot journalistene. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!