Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Muellers etterfølger klar i morgen

- Blir bra også for Håvard Bøkko.

FIKK SPARKEN: Peter Mueller fikk i går sparken som trener for skøytelandslaget. Allerede i morgen er etterfølgeren klar.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FIKK SPARKEN: Peter Mueller fikk i går sparken som trener for skøytelandslaget. Allerede i morgen er etterfølgeren klar.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

||| (Dagbladet): Den nye treneren for skøytelandslaget blir presentert i morgen formiddag.

Det bekrefter Olympiatoppens skøyteansvarlig, Johan Kaggestad, overfor Dagbladet. Han leder jakten på ny trener.

- Kuala Lumpur er vel det eneste stedet vi ikke har vært innom. Nei, fra spøk til alvor: Det er jo ikke mange kandidater nå midt i sesongen. Men målet er å ansette en person som kan få til et bedre samarbeid i Skøyte-Norge enn det som har vært tilfelle, sier Kaggestad til Dagbladet.

Løsning for Bøkko
Amerikanske Peter Mueller fikk sparken etter det som utviklet seg til en personalsak i forhold til Maren Haugli. Under en middag i Berlin 31. oktober  oppsto det et pinlig opptrinn. Ifølge Dagbladets kilder henvendte Mueller seg til Haugli og sa:

- Do you want to suck my cock?

Norges største skøytestjerne, Håvard Bøkko, synes Mueller har gått for langt i sine uttalelser - selv om han avviser ovennevnte sitat - mener mener treneren burde sluppet med refs.

Mueller er mannen som har skapt Bøkko.

- Jeg er overbevist om at vi får på plass en løsning som også er bra for Håvard Bøkko, sier Kaggestad.

Spekulasjoner
- Hvilke kvaliteter ser dere etter hos den nye treneren?

- Vedkommende må ha stor respekt i miljøet og ha oppnådd gode resultater tidligere.

Hans Trygve Kristiansen og Jarle Pedersen er to navnene det har vært spekulert i det siste døgnet. I morgen kommer altså svaret.

Førstnevnte er ikke ønsket av Bøkko, på grunn av treningsmetoder, og det norske OL-håpet forteller i dag at han også gir opp planene om å hyre Mueller som privat trener på egen regning.

- Jeg har skrinlagt tanken om å engasjere Peter. For det ville bli en håpløs situasjon, sier Bøkko til lokalavisa Hallingdølen i ettermiddag.

LEDER TRENERJAKTEN: Johan Kaggestad.
Foto: ARNT E. FOLVIK
LEDER TRENERJAKTEN: Johan Kaggestad. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media