Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Muhammad Ali lagt inn på sykehus

Ei uke etter at han ble utskrevet.

TIL SYKEHUS: Muhammad Ali er lagt inn på sykehus, og ifølge amerikansk presse skal det dreie seg om en urinveisinfeksjon. Foto: AP Photo/Timothy D. Easley, File
TIL SYKEHUS: Muhammad Ali er lagt inn på sykehus, og ifølge amerikansk presse skal det dreie seg om en urinveisinfeksjon. Foto: AP Photo/Timothy D. Easley, File Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere bokseren Muhammad Ali (72) er lagt inn på sykehus. Det melder flere amerikanske medier som CNN og Fox News.

Bokselegenden skal være innlagt med urinveisinfeksjon.

Også i desember ble Ali lagt inn på sykehus. Den gangen var det med lungebetennelse og han ble først utskrevet i forrige uke. Da hadde han vært lagt inn i 18 dager.

Nå tyder alt på et kortere sykehusopphold. Ifølge amerikanske medier håper han å være hjemme til sin egen 73-årsdag lørdag.

Helsen til 72-åringen har skrantet i mange år. Allerede i 1984 ble han diagnostisert med Parkinsons sykdom.

I høst hevdet Alis bror at den tidligere bokseren var så syk at han ikke klarte å snakke.

- Ali er blitt svært syk i det siste. Han kan nesten ikke snakke lenger på grunn av Parkinson-sykdommen som han har slitt med i mange år, sa broren Rahman til The Sunday People i oktober.

Andre familiemedlemmer rykket senere ut og hevdet Ali ikke var alvorlig syk.

Muhammad Ali la opp som bokser i 1981.