NÆRMER SEG COMEBACK: Sportslig leder Erik Hoftun bekrefter at Rosenborg er i ferd med å hente hjem Steffen Iversen. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
NÆRMER SEG COMEBACK: Sportslig leder Erik Hoftun bekrefter at Rosenborg er i ferd med å hente hjem Steffen Iversen. Foto: Sveinung U. Ystad, DagbladetVis mer

- Mulig at det blir et comeback

Steffen Iversen skal være klar for Rosenborg.

Steffen Iversen skal være klar for Rosenborg. Adresseavisen skriver at han skal være på vei til Trondheim for å gjennom medisinske tester.

- Vi snakker med Steffen. Det er mulighet for at det blir et comeback, sa Erik Hoftun til Adresseavisen sent tirsdag kveld.

Rosenborgs sportslige leder ønsket da ikke å gi ytterligere kommentarer, men Adresseavisen mener likevel å vite at Iversen er enig med moderklubben om en overgang.

Det er bare de medisinske testene som gjenstå for 35-åringen kan ikle seg RBK-trøya nok en gang. Adresseavisen mener overgangen formelt kan være i orden onsdag kveld, og avtalen skal være slik at det er Iversens prestasjoner på banen som bestemmer hvor godt betalt han vil få det neste året.

Det diskuteres i Trondheim om det er riktig å hente hjem Iversen, som har gått så å si uten kamptrening de siste seks månedene i Crystal Palace. Meningene er delte, men både Rade Prica og trener Jan Jönsson vil gjerne ha ham tilbake.

- Vi trenger Steffens klokskap, mener Rade Prica.

(NTB)