KAN VENTE BUING: Wayne Rooney kommer trolig til å få høre det fra Everton-supporterne når han går ut på Goodison Park lørdag. Foto: Scanpix
KAN VENTE BUING: Wayne Rooney kommer trolig til å få høre det fra Everton-supporterne når han går ut på Goodison Park lørdag. Foto: ScanpixVis mer

- Mulig han blir slaktet

Evertons Phil Jagielka tror Wayne Rooney vil få høre det på lørdag.

||| • På lørdag: Man Utd - Everton og syv andre Premier League-kamper direkte i livestudio.

(Dagbladet): Etter en uke med flere skandaleoppslag i de britiske tabloidene reiser Wayne Rooney og hans Manchester United til Liverpool for å møte Rooneys moderklubb Everton.

Rooney er ingen populær mann i den blå delen av Merseyside, og Everton-stopper Phil Jagielka tror Rooney vil få høre det når lagene braker sammen lørdag.

På tirsdag ble Jagielka spurt om Rooney blir slaktet på lørdag. Stopperen svarte:

- Det er godt mulig han blir slaktet. Han får alltid litt ekstra kjeft på Goodison uansett, og jeg tror ikke det forandrer seg, sa han ifølge The Telegraph.

- Det blir sikkert gøy. Hvis han spiller er det klart jeg vil plage ham litt ekstra, sier Jagielka til nyhetsbyrået PA.

Flere fryktet at Rooney ville ha fokus på de utenomsportslige hendelsene i tirsdagens landskamp mot Sveits, men Rooney spilte en god kamp og scoret sitt første landslagsmål på over et år.

Jagielka tror Rooney vil takle eventuelle tilrop og buing godt.

- Wayne tåler presset. Han er en tøff gutt, og lar fotballen snakke for seg. Jeg gleder meg til å spille mot ham. Det er gøy å spille mot gode spillere, og Wayne er definitivt en god spiller. En må være fokusert hele tiden mot ham, sier den tidligere Sheffield United-spilleren.

Etter kampen lørdag møter Manchester United først Rangers i Champions League. Etter det får de besøk av Liverpool på Old Trafford.


KYSSET LOGOEN: Gjester som dette faller ikke i god jord hos Everton-supporterne. Foto: Scanpix
KYSSET LOGOEN: Gjester som dette faller ikke i god jord hos Everton-supporterne. Foto: Scanpix Vis mer