Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mulig hodeskade for Skadsdammen

Sendt til sykehus.

UTSATT FOR STYGG TAKLING: Storhamar-veteranen Eirik Skadsdammen ble sendt til sykehus etter at Frisk Askers Keil McLeod taklet ham stygt under torsdagens kamp. Her fra en tidligere eliteseriekamp mot Manglerud Star. Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix
UTSATT FOR STYGG TAKLING: Storhamar-veteranen Eirik Skadsdammen ble sendt til sykehus etter at Frisk Askers Keil McLeod taklet ham stygt under torsdagens kamp. Her fra en tidligere eliteseriekamp mot Manglerud Star. Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frisk Askers Keil McLeod risikerer en lengre utestengelse etter at han taklet Storhamar-veteranen Eirik Skadsdammen stygt under torsdagens eliteseriekamp i ishockey.

Skadsdammen ble sendt til sykehus, melder TV 2.

Det var midtveis i kampen på stillingen 0-0 at McLeod løftet albuen da Skadsdammen passerte ham i stor fart. Storhamar-spilleren forlot isen omtåket, og man mistenker at han har pådratt seg et kraniebrudd. Han er på sykehus for CT-skanning av hodet.

Storhamar-ledelsen reagerte sterkt etter McLeods opptreden og krever minst 20 kampers karantene.

- Dette er en av de styggeste taklingen jeg har sett i norsk ishockey på veldig, veldig, veldig lenge og det er helt bevisst fra Frisk Asker-spilleren. Steffen Thoresen ble utestengt i 20 kamper i 2011 og straffen her bør bli den samme, sier Storhamars administrerende direktør Svein Erik Edvartsen til TV 2.

Edvartsen var selv ishockeydommer tidlig i karrieren.

Frisk Asker vant til slutt kampen 4-1.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!