Munir (18) er Barcelonas nye superstjerne: - Han kan bli så god han bare vil

Scoret i debuten.

(Dagbladet): Barcelona slo Elche enkelt 3-0 i sesongåpningen forrige helg, men selv om Lionel Messi noterte seg for sesongens første to scoringer, var det en annen som jublet høyere.

18 år gamle Munir El-Haddadi presenterte seg nemlig på den aller største fotballscenen for første gang.

- Så god han vil El-Haddadi, som har gjort en god figur i oppkjøringskampene, fikk muligheten fra start for «Blaugrana», og takket for tilliten med å sette inn 2-0 like før hvilen.

Et annet nytt fjes på Camp Nou, Ivan Rakitic, sier ifølge uefa.com at unggutten har alle forutsetninger for å bli en verdensstjerne.

- Han kan bli så god han bare vil om han fortsetter å arbeide som han har gjort. Jeg er ikke overrasket, for jeg ser utviklingen hans dag for dag. Jeg så med en gang at han hadde mange kvaliteter, sier han.

Kroaten forteller videre at 18-åringen har den mentaliteten som skal til for å lykkes.

- I tillegg til å jobbe hardt, har han også hodet på rett plass. Han er fortsatt ung, men han kommer til å gi oss mye glede, sier Rakitic.

Møter Villarreal Etter 3-0 over Elche topper Barcelona tabellen før de skal møte Villarreal på søndag. Rakitic er klar på at det ikke blir noen lett kamp mot en av fjorårets overraskelseslag.

- Det blir en vanskelig match mot et hardtarbeidende lag, men vi må fokusere på oss selv og våre arbeidsoppgaver, sier han.

Det som på papiret er Barcelonas hardeste rivaler denne sesongen er Atlético Madrid og Real Madrid.

Cristiano Ronaldo & co startet oppskriftsmessig med 2-0 hjemme mot Cordoba, mens Atlético snublet borte mot Rayo Vallecano.

Denne helgen skal Diego Simeones gutter tilbake på vinnersporet (uten Simeone grunnet karantene) hjemme mot Eibar, mens Real Madrid gjester Real Sociedad.