Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Munn avslører hvorfor NFL-kjæresten ikke vil ha sex på kampdagen

- Jeg forsøker å ha så mye sex som jeg kan.

AVSLØRER: Skuespiller Olivia Munn var ikke redd for å avsløre detaljer rundt samlivet med kjæresten Aaron Rodgers. Foto:Ethan Miller / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
AVSLØRER: Skuespiller Olivia Munn var ikke redd for å avsløre detaljer rundt samlivet med kjæresten Aaron Rodgers. Foto:Ethan Miller / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Olivia Munn er tydeligvis ikke av den oppfatningen at alt i et forhold er privat - og avslørte torsdag kveld detaljer rundt hennes forhold til kjæresten Aaron Rodgers.

Skuespilleren har vært sammen med NFL-quarterbacken et års tid, og som gjest i showet «Watch What Happens Live» fortalte hun åpenhjertig om det som ikke skjer på kampdagen.

På spørsmål fra programleder Andy Cohen om hun og Grren Bay Packers-spilleren har sex på kampdagen, svarte 33-åringen dette:

- Nei, det har vi ikke. Ikke på kampdagen. Det er ingen regel, men det skjer bare ikke siden det er så mye annet å ha fokus på, svarte «The Newsroom»-skuespilleren, ifølge New York Post.

Men etter at kampen er over, er det ingenting som stopper turtelduene.

- Det kommer an på hvor sein kampen er... Jeg forsøker å ha så mye sex som jeg kan, fortalte Olivia Munn åpenhjertig.

30 år gamle Aaron Rodgers har spilt svært godt den siste tiden - og i USA er Olivia Munn utropt til å være både bringe lykke over Rodgers - men også for Green Bay Packers.

En psykolog ved Ohio State University mener det at Rodgers har skaffa seg en så pen kjæreste absolutt kan gjøre underverker.

- Den boosten man kan få av å skaffe seg en veldig fin dame, er noe som definitivt kan hjelpe han i å prestere bedre, sier professor Stephen Graef til Yahoo.