Munn avslører hvorfor NFL-kjæresten ikke vil ha sex på kampdagen

- Jeg forsøker å ha så mye sex som jeg kan.

AVSLØRER: Skuespiller Olivia Munn var ikke redd for å avsløre detaljer rundt samlivet med kjæresten Aaron Rodgers. Foto:Ethan Miller / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
AVSLØRER: Skuespiller Olivia Munn var ikke redd for å avsløre detaljer rundt samlivet med kjæresten Aaron Rodgers. Foto:Ethan Miller / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Olivia Munn er tydeligvis ikke av den oppfatningen at alt i et forhold er privat - og avslørte torsdag kveld detaljer rundt hennes forhold til kjæresten Aaron Rodgers.

Skuespilleren har vært sammen med NFL-quarterbacken et års tid, og som gjest i showet «Watch What Happens Live» fortalte hun åpenhjertig om det som ikke skjer på kampdagen.

På spørsmål fra programleder Andy Cohen om hun og Grren Bay Packers-spilleren har sex på kampdagen, svarte 33-åringen dette:

- Nei, det har vi ikke. Ikke på kampdagen. Det er ingen regel, men det skjer bare ikke siden det er så mye annet å ha fokus på, svarte «The Newsroom»-skuespilleren, ifølge New York Post.

Men etter at kampen er over, er det ingenting som stopper turtelduene.

- Det kommer an på hvor sein kampen er... Jeg forsøker å ha så mye sex som jeg kan, fortalte Olivia Munn åpenhjertig.

30 år gamle Aaron Rodgers har spilt svært godt den siste tiden - og i USA er Olivia Munn utropt til å være både bringe lykke over Rodgers - men også for Green Bay Packers.

En psykolog ved Ohio State University mener det at Rodgers har skaffa seg en så pen kjæreste absolutt kan gjøre underverker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer