Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Muntlig avtale med Chelsea om en overgang

Og PSG vil ha Messi. Her er dagens fotballrykter.

ETTERTRAKTET: Atletico Madrids Diego Costa er blitt sterkt linket til Chelsea. Foto: AP Photo/Gabriel Pecot/NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Atletico Madrids Diego Costa er blitt sterkt linket til Chelsea. Foto: AP Photo/Gabriel Pecot/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er fem dager igjen av sesongens januar-vindu, og det er ventet at flere spillere vil bytte klubb de neste dagene. For spillere som ønsker å spille fotball-VM er det siste sjanse til å få spilletid, og overbevise landslagstrenere om at de fortjener en plass i sommerens mesterskap.

Manchester United har allerede sikret seg overgangsvinduets store navn, Juan Mata. Men David Moyes har ingen planer om å ligge på latsiden av den grunn, og har allerede lovet flere navn inn i løpet av året. Spørsmålet er om de kommer inn allerede nå i januar.

LINKET TIL ARSENAL: Schalke 04s Julian Draxler. Foto: REUTERS/Wolfgang Rattay/NTB Scanpix
LINKET TIL ARSENAL: Schalke 04s Julian Draxler. Foto: REUTERS/Wolfgang Rattay/NTB Scanpix Vis mer

De røde har vært linket til Everton-spiller Leighton Baines helt siden Moyes tok over som manager i klubben. I dag skrev imidlertid backen under på en ny langtidskontrakt, skriver Everton på sin hjemmeside.

Den ledende portugisiske avisa A Bola skriver i dag at Portos midtbanespiller Fernando vil bli neste signering for Manchester United. Samme avis skriver at de røde vil få kamp om den defensive midtbanespilleren fra Liverpool, Everton og AC Milan.

Cabaye ettertraktet Manchester United har også vært linket til Newcastle-spiller Yohan Cabaye. Nå ser det imidlertid ut som Paris Saint Germain er i førersetet etter at de lå inn et bud på 14 millioner pund. The Telegraph skriver at budet ble avvist, samtidig som Daily Mirror hevder at Newcastle ikke vil høre på bud under 25 millioner pund.

LINKET TIL MANCHESTER UNITED: Newcastle-spiller  Yohan Cabaye. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix
LINKET TIL MANCHESTER UNITED: Newcastle-spiller Yohan Cabaye. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix Vis mer

Adnan Januzaj har gjort sakene sine svært bra denne sesongen, og 18-åringens prestasjoner har ikke gått ubemerket hen hos Europeiske storklubber. PSG skal ha lagt inn et bud på tenåringen, men også dette budet ble avslått, skriver The Guardian.

José Mourinho lot til manges store overraskelse Juan Mata gå til rivalen Manchester United. Chelsea har nå rettet fokus på en spiss i stedet, og det er ingen hvem som helst. Diego Costa (25) har imponert stort for et Atletico Madrid som henger med helt i toppen av La Liga, og Daily Express melder at klubbene har kommet til en «verbal enighet» om en overgang for spilleren.

LINKET TIL MANCHESTER CITY: Arsenals Bacary Sagna Foto: REUTERS/Dylan Martinez/NTB Scanpix
LINKET TIL MANCHESTER CITY: Arsenals Bacary Sagna Foto: REUTERS/Dylan Martinez/NTB Scanpix Vis mer

Tyske Bild skriver at Mourinho også er interessert i å hente Real Sociedad-spiller Antoine Griezmann til Stamford Bridge.

Tysker til Arsenal? Arsenal-manager Arsène Wenger hadde et lurt smil på lur da han ble spurt om han kom til å kjøpe spillere i januar, og den som har blitt sterkest linket til London-klubben er Schalke-spiller Julian Draxler. Sportsdirektøren i den tyske klubben utelukker ikke at den talentfulle 20-åringen forlater Bundesligaen i dette overgangsvinduet, ifølge Metro.

Samtidig er det en annen Arsenal-spiller som er ettertraktet. Manchester City vurderer nemlig, skal vi tro Daily Star, backen Bacary Sagna. Kontrakten hans går ut til sommeren, og Arsenal skal være villig til å gi spilleren en solid lønnsøkning for å bli i klubben.

LINKET TIL CHELSEA: Real Sociedads Antoine Griezmann Foto: AFP PHOTO / RAFA RIVAS / NTB Scanpix
LINKET TIL CHELSEA: Real Sociedads Antoine Griezmann Foto: AFP PHOTO / RAFA RIVAS / NTB Scanpix Vis mer

Liverpool misset muligheten til å hente Mohamed Salah som i stedet signerte for Chelsea i går. Brendan Rodgers har derfor sett seg ut Rayo Vallecano-spiller Saúl Niguez, og var på plass for å se spilleren mot Atletico Madrid i går. 19-åringen overbeviste imidlertid ingen i en uvant midtstopper-rolle som resulterte i et selvmål i et 4-2-tap.

Og så til dagens minst troverdige overgang. Franske L'Equipe skriver at PSG er ute etter superstjernen Lionel Messi. Den franske klubben må nok grave veldig dypt i lommene for at Barcelona i det hele tatt vil lytte til et bud.

Hele Norges coronakart