Muri må brekke på plass beinet

- Vet ikke når jeg er tilbake.

USIKKER: André Muri vet ennå ikke når han kan spille igjen, etter at han i går pådro seg en vridning i leggen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
USIKKER: André Muri vet ennå ikke når han kan spille igjen, etter at han i går pådro seg en vridning i leggen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) André Muri gikk ned på kunstgresset med store smerter i går kveld, etter at han landet forkjært etter en duell mot Tromsø.

Han ble båret av Alfheim og etter kampen sa midtstopperen at regnet med å være ute i fire til seks uker. I dag har han vært til undersøkelse på Volvat i Oslo, og det er foreløpig ikke klart når han kan spille igjen.

- Jeg pådro meg en vridning og det ser ut som det er leggbeinet som er ute av ledd. Beinet må nå brekkes på plass, sier Muri til klubbens hjemmeside.

Vålerenga jaget en utlikning da Muri ble skadd i går, men i sluttminuttene var det i stedet Tromsø som doblet og vant 2-0.

- Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir ute. Jeg har hatt en liknende skade tidligere, og da var jeg ute i fire uker, men det er for tidlig å si noe nå. Jeg må bare ta tida til hjelp, forteller Muri.

Dette er ikke gode nyheter for Vålerenga, som ikke har spesielt bra dekning på midtstopperplass. Den eneste reine midtstopperen Oslo-klubben nå har tilgjengelig bortsett fra Erik Hagen, er urutinerte Stefan Strandberg.

Vålerenga har også tidligere vært på utkikk etter en midtstopper, og sportsdirektør Truls Haakonsen sier at jakten nå er intensivert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer