Muri må brekke på plass beinet

- Vet ikke når jeg er tilbake.

USIKKER: André Muri vet ennå ikke når han kan spille igjen, etter at han i går pådro seg en vridning i leggen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
USIKKER: André Muri vet ennå ikke når han kan spille igjen, etter at han i går pådro seg en vridning i leggen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUGVis mer

(Dagbladet.no) André Muri gikk ned på kunstgresset med store smerter i går kveld, etter at han landet forkjært etter en duell mot Tromsø.

Han ble båret av Alfheim og etter kampen sa midtstopperen at regnet med å være ute i fire til seks uker. I dag har han vært til undersøkelse på Volvat i Oslo, og det er foreløpig ikke klart når han kan spille igjen.

- Jeg pådro meg en vridning og det ser ut som det er leggbeinet som er ute av ledd. Beinet må nå brekkes på plass, sier Muri til klubbens hjemmeside.

Vålerenga jaget en utlikning da Muri ble skadd i går, men i sluttminuttene var det i stedet Tromsø som doblet og vant 2-0.

- Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir ute. Jeg har hatt en liknende skade tidligere, og da var jeg ute i fire uker, men det er for tidlig å si noe nå. Jeg må bare ta tida til hjelp, forteller Muri.

Dette er ikke gode nyheter for Vålerenga, som ikke har spesielt bra dekning på midtstopperplass. Den eneste reine midtstopperen Oslo-klubben nå har tilgjengelig bortsett fra Erik Hagen, er urutinerte Stefan Strandberg.

Vålerenga har også tidligere vært på utkikk etter en midtstopper, og sportsdirektør Truls Haakonsen sier at jakten nå er intensivert.

- Det blir ikke mindre aktuelt å finne en midtstopper nå, for å si det sånn. Vi intensiverer arbeidet, sier Haakonsen til Dagbladet.

Klubben har ikke en pengesum liggende som venter på å bli brukt forsterkninger, men ifølge sportsdirektøren kan det bli aktuelt å se etter eksterne investorer.