Murray cruiset til OL-semifinale

Møter Novak Djokovic.

HÅPET LEVER: Andy Murray har ennå til gode å vinne en Grand Slam-tittel, men er stadig med i kampen om OL-gull. Nå venter Novak Djokovic i semifinalen.Foto: CARL COURT / AFP PHOTO / NTB Scanpix
HÅPET LEVER: Andy Murray har ennå til gode å vinne en Grand Slam-tittel, men er stadig med i kampen om OL-gull. Nå venter Novak Djokovic i semifinalen.Foto: CARL COURT / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
ol-logo

OL Tokyo

2020

Briten Andy Murray tok seg enkelt videre til OL-semifinalen i tennis da spanske Nicolás Almagro ble slått 6-4, 6-1 torsdag.

Murray gjorde jobben med prins Charles og hertuginne Catherine av Cambridge til stede på bane 1 i Wimbledon. Skotten har tidligere sagt at han blir nervøs med kongelige på tribunen, men mot Almagro var han fullt konsentrert.

- Det er alltid fint å kunne spille foran kongelige. De kom et par ganger under Wimbledon også, men i dag taklet jeg det nok litt bedre enn de første gangene, sa Murray etter seieren.

- Det utgjør en stor forskjell å spille foran eget hjemmepublikum. Det legger litt ekstra press på deg, men det hjelper deg også til å spille bedre, sa britenes store tennishåp om hjemmebanefordelen.

Med presise serverer skaffet Murray et tidlig overtak. Før annet sett måtte Almagro få sjekket en vond høyreskulder. Smertene virket å plage spanjolen stort. Etter hvert ble han så frustrert og sint at han kastet tennisracketen i bakken da Murray brøt serven hans.

Murray møter verdenstoer Novak Djokovic i semifinalen. Sistnevnte tok seg videre med seier 6-1, 7-5 mot franske Jo-Wilfried Tsonga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer