Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Murray cruiset til OL-semifinale

Møter Novak Djokovic.

HÅPET LEVER: Andy Murray har ennå til gode å vinne en Grand Slam-tittel, men er stadig med i kampen om OL-gull. Nå venter Novak Djokovic i semifinalen.Foto: CARL COURT / AFP PHOTO / NTB Scanpix
HÅPET LEVER: Andy Murray har ennå til gode å vinne en Grand Slam-tittel, men er stadig med i kampen om OL-gull. Nå venter Novak Djokovic i semifinalen.Foto: CARL COURT / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

Briten Andy Murray tok seg enkelt videre til OL-semifinalen i tennis da spanske Nicolás Almagro ble slått 6-4, 6-1 torsdag.

Murray gjorde jobben med prins Charles og hertuginne Catherine av Cambridge til stede på bane 1 i Wimbledon. Skotten har tidligere sagt at han blir nervøs med kongelige på tribunen, men mot Almagro var han fullt konsentrert.

- Det er alltid fint å kunne spille foran kongelige. De kom et par ganger under Wimbledon også, men i dag taklet jeg det nok litt bedre enn de første gangene, sa Murray etter seieren.

- Det utgjør en stor forskjell å spille foran eget hjemmepublikum. Det legger litt ekstra press på deg, men det hjelper deg også til å spille bedre, sa britenes store tennishåp om hjemmebanefordelen.

Med presise serverer skaffet Murray et tidlig overtak. Før annet sett måtte Almagro få sjekket en vond høyreskulder. Smertene virket å plage spanjolen stort. Etter hvert ble han så frustrert og sint at han kastet tennisracketen i bakken da Murray brøt serven hans.

Murray møter verdenstoer Novak Djokovic i semifinalen. Sistnevnte tok seg videre med seier 6-1, 7-5 mot franske Jo-Wilfried Tsonga.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media