Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Murray desperat etter å konkurrere igjen

Tennisstjernen Andy Murray lengter etter å få spille turneringskamper igjen etter seks måneder på sidelinjen. Han håper comebacket skjer om få dager i Brisbane.

VIL KONKURRERE IGJEN: Andy Murray. Foto: NTB Scanpix
VIL KONKURRERE IGJEN: Andy Murray. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skotten har ikke deltatt i en turnering siden Wimbledon i juli. En hofteskade har holdt ham tilbake. Det førte til at Murray mistet statusen som verdensener til Rafael Nadal i august.

30-åringen så rusten ut da han i forrige uke spilte en treningskamp i Abu Dhabi. Murray har nå dratt til Australia, og der håper han å kunne spille Brisbane-turneringen.

– Jeg vil bare nyte det å spille igjen. Det har jeg virkelig savnet. Jeg ønsker å spille tennis. Når det (tennis) er tatt bort fra deg, skjønner du hvor viktig det, sier Murray.

Han er ikke alene om å ha slitt med skader det siste halvåret. Listen har også stjernenavn som Rafael Nadal, Novak Djokovic og Stan Wawrinka.

– Jeg er klar over situasjonen. Det er ikke bra for tennissporten. Jeg håper det ikke fortsetter, sier Murray.

Den britiske storstjernen forteller at han framover kommer til å være mer forsiktig når han velger hvilke turneringer han skal delta i.

– Jeg vil spille så lenge som mulig, men det betyr at du også må ta mer pauser når du begynner å bli eldre.

(NTB)

TALENT: Casper Ruud spås en stor tenniskarriere. Han ble nylig nummer to i en turnering i Kina hvor de beste juniorspillerne i verden konkurrerte og ble tatt vare på som om de var blant de beste på seniornivå. Video: Scanpix Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!