Murray ertet kompisen på direkte tv. Så tråkket han så til de grader i salaten

- Har en liten kjæreste her i byen.

(Dagbladet): Tennisstjernen Andy Murray var naturlig nok høyt oppe etter at Storbritannia sikret Davis Cup-triumf over USA denne uka, og det gode humøret smittet langt over i seiersintervjuet med Eurosport etterpå.

Der var skotten så lystig at han kjeften ble for stor.

Jente på si Murray ble nemlig spurt om hvordan laget skulle feire seieren i Glasgow, hvorpå han nikket mot lagkamerat Dominic Inglot, og meldte:

- Dom har en liten kjæreste her i byen, så han skal vel feire med henne.

Da ble Inglot tydelig utilpass. Han smilte skjevt da Eurosports Annabel Croft flyttet mikrofonen til ham, for å få noen detaljer om denne Glasgow-jenta.

- Nå har du gitt meg trøbbel, sa Inglot, mens lagkameratene gliste.

- Jeg har faktisk en kjæreste hjemme som sitter og ser på dette, sa han, mens Andy Murray og de andre fullstendig knakk sammen i latter.

Murray selv virket ganske satt ut av at han hadde tråkket såpass i salaten, og ifølge Telegraph sine kilder feiket han ikke overraskelsen over at Inglot har hatt en kjæreste hjemme i London i et halvt år.

Avviste på Twitter Ifølge avisa var den omtalte Glasgow-kjæresten en tilskuer på Emirates Arena som hadde vært svært opptatt av Inglot og hadde forsøkt å få oppmerksomheten hans de tre dagene tennismatchen ble spilt der.

Den interne vitsen ble plutselig veldig offentlig da Andy Murray åpnet munnen i intervjuet etter seieren over USA. Dom Inglot tok også til Twitter etterpå, kanskje for å igjen berolige en viss dame i London:

- Bare for å klargjøre: det finnes ingen jente på si. Det tulleintervjuet var bare tull. Alt spøk og latter med Andy Murray, skrev han.

Intervjuet kan ses i videovinduet.