OPPGITT: Andy Murray kjeftet flere ganger på dommeren i løpet av US Open-kvartfinalen. Foto: Volkan Furuncu / Anadolu Agency / NTB Scanpix
OPPGITT: Andy Murray kjeftet flere ganger på dommeren i løpet av US Open-kvartfinalen. Foto: Volkan Furuncu / Anadolu Agency / NTB ScanpixVis mer

Murray herjet med motstanderen. Men alt snudde da han plutselig hørte en bisarr lyd: - Hva er det?

Lyden gjorde at Andy Murray kom ut av rytmen i US Open. 

(Dagbladet): Andy Murray er ute av US Open i tennis etter å ha tapt en femsetts-thriller mot japanske Kei Nishikori natt til torsdag.

Kvartfinale-tapet kom svært overraskende på både Murray og publikum ettersom skotten innledningsvis spilte glitrende tennis. Han vant første sett 6-1, før Nishikori slo tilbake og vant det neste 6-4.

Det neste settet tok Murray med de samme sifrene, men da raknet det plutselig helt for OL-mesteren. Grunnen? En bisarr lyd fra høyttalersystemet.

Oppgitt på dommeren

- Hva er det for en lyd?, utbrøt ESPN-kommentator Cliff Drysdale idet en kort «gongong»-lignende-lyd fylte hele tennisarenaen.

VANT: Kei Nishikori er klar for semifinale. Foto: Xinhua / Sipa / NTB Scanpix
VANT: Kei Nishikori er klar for semifinale. Foto: Xinhua / Sipa / NTB Scanpix Vis mer

Dommeren Marija Cicak stoppet spillet, mens en oppgitt Murray slo ut med armene. Skotten gikk bort til dommeren og klaget, uten å bli hørt.

Spillet fortsatte, men Murray hadde mistet rytmen og begynte å slite. Etter å ha tapt gamet klaget han nok en gang til dommeren og uttrykte at de hadde hørt den samme lyden tidligere uten at spillet hadde blitt stoppet.

- Det var akkurat den samme lyden. Og jeg sa det til deg, sa Murray til dommeren, før han klaget til turneringsdommeren.

- Det er ikke rettferdig, sa han, ifølge Stuff.co.nz.

- Lyden påvirket meg

Kampen ble en thriller av de sjeldne, men 29-åringen fra Skottland klarte aldri å finne tilbake til storspillet han hadde innledningsvis.

Til slutt vant Nishikori med sifrene 1-6, 6-4, 4-6, 6-1, 7-5 etter å ha spilt i tre timer og 57 minutter.

Etter kampen var den britiske stjernen svært skuffet.

- De stoppet midt i en ballveksling, og jeg var veldig nysgjerrig på hvorfor de hadde gjort det, sier Murray, ifølge Daily Mail.

- Påvirket dette meg? Definitivt. Jeg klarte ikke å spille en god kamp etterpå, sier han og legger til forholdene var like for dem begge og at han burde ha spilt langt bedre.

I en uttalelse fra US Open blir det forklart at støyen kommer av en feil på det digitale høyttaleranlegget. Feilen skal ifølge arrangøren bli fikset til de neste kampene.