<strong>OPPGITT:</strong> Andy Murray kjeftet flere ganger på dommeren i løpet av US Open-kvartfinalen. Foto: Volkan Furuncu / Anadolu Agency / NTB Scanpix
OPPGITT: Andy Murray kjeftet flere ganger på dommeren i løpet av US Open-kvartfinalen. Foto: Volkan Furuncu / Anadolu Agency / NTB Scanpix Vis mer

Murray herjet med motstanderen. Men alt snudde da han plutselig hørte en bisarr lyd: - Hva er det?

Lyden gjorde at Andy Murray kom ut av rytmen i US Open. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Andy Murray er ute av US Open i tennis etter å ha tapt en femsetts-thriller mot japanske Kei Nishikori natt til torsdag.

Kvartfinale-tapet kom svært overraskende på både Murray og publikum ettersom skotten innledningsvis spilte glitrende tennis. Han vant første sett 6-1, før Nishikori slo tilbake og vant det neste 6-4.

Det neste settet tok Murray med de samme sifrene, men da raknet det plutselig helt for OL-mesteren. Grunnen? En bisarr lyd fra høyttalersystemet.

Oppgitt på dommeren

- Hva er det for en lyd?, utbrøt ESPN-kommentator Cliff Drysdale idet en kort «gongong»-lignende-lyd fylte hele tennisarenaen.

<strong>VANT:</strong> Kei Nishikori er klar for semifinale. Foto: Xinhua / Sipa / NTB Scanpix
VANT: Kei Nishikori er klar for semifinale. Foto: Xinhua / Sipa / NTB Scanpix Vis mer

Dommeren Marija Cicak stoppet spillet, mens en oppgitt Murray slo ut med armene. Skotten gikk bort til dommeren og klaget, uten å bli hørt.

Spillet fortsatte, men Murray hadde mistet rytmen og begynte å slite. Etter å ha tapt gamet klaget han nok en gang til dommeren og uttrykte at de hadde hørt den samme lyden tidligere uten at spillet hadde blitt stoppet.

- Det var akkurat den samme lyden. Og jeg sa det til deg, sa Murray til dommeren, før han klaget til turneringsdommeren.

- Det er ikke rettferdig, sa han, ifølge Stuff.co.nz.

- Lyden påvirket meg

Kampen ble en thriller av de sjeldne, men 29-åringen fra Skottland klarte aldri å finne tilbake til storspillet han hadde innledningsvis.

Til slutt vant Nishikori med sifrene 1-6, 6-4, 4-6, 6-1, 7-5 etter å ha spilt i tre timer og 57 minutter.

Etter kampen var den britiske stjernen svært skuffet.

- De stoppet midt i en ballveksling, og jeg var veldig nysgjerrig på hvorfor de hadde gjort det, sier Murray, ifølge Daily Mail.

- Påvirket dette meg? Definitivt. Jeg klarte ikke å spille en god kamp etterpå, sier han og legger til forholdene var like for dem begge og at han burde ha spilt langt bedre.

I en uttalelse fra US Open blir det forklart at støyen kommer av en feil på det digitale høyttaleranlegget. Feilen skal ifølge arrangøren bli fikset til de neste kampene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer