SLITER MED VOND HOFTE: Andy Murray. Foto: NTB Scanpix
SLITER MED VOND HOFTE: Andy Murray. Foto: NTB ScanpixVis mer

Andy Murray skadeplaget før Wimbledon

Murray i trøbbel før Wimbledon. Trekker seg fra nok en oppvisningskamp

Tennisstjernen Andy Murray har trukket seg fra nok en oppvisningskamp før Wimbledon-turneringen på grunn av en vond hofte.

Verdensener Andy Murray skulle fredag spille en oppvisningskamp på Aspall Tennis Classic ved Hurlingham Club in London. Men den kampen blir ikke noe av, da Murray har meldt avbud på grunn av en vond hofte.

- Dessverre er jeg ikke klar til å spille i Hurlingham. Jeg har vondt i hoften og trenger hvile, sier den skotske tennisstjernen i en uttalelse.

Heller ikke tirsdag stilte Murray opp til en planlagt oppvisningskamp av samme årsak, noe som gjør ham usikker foran den kommende Wimbledon-turneringen. Skotten skulle da ha spilt mot franskmannen Lucas Pouille.

Sist uke tapte Murray overraskende sin første kamp av Aegon-mesterskapet i London.

Oppladningen til Grand Slam-turneringen på gress i London har ikke gått på skinner for Murray. Skotten har hatt visse problemer denne sesongen, men tok seg helt fram til semifinalen under Roland Garros-turneringen på grus i Paris nylig.

Wimbledon starter mandag og Murray er regjerende mester.

UBEHAGELIG: Den franske journalisten Maly Thomas opplevde at tennisspiller Maxime Hamou forsøkte å kysse henne gjentatte ganger på direktesendt TV.Vis mer Vis mer

(NTB)