Murray jakter Wimbledon-revansj mot Federer i OL-finalen

Gråt av glede etter semi-seier mot Djokovic.

GLEDESTÅRER: Andy Murray gråt da han tapte Wimbledon-finalen mot Roger Federer for tre uker siden. I kveld gråt han på centercourten igjen - denne gangen av glede over å ha spilt seg til OL-finale.Foto: Stefan Wermuth / REUTERS / NTB scanpix
GLEDESTÅRER: Andy Murray gråt da han tapte Wimbledon-finalen mot Roger Federer for tre uker siden. I kveld gråt han på centercourten igjen - denne gangen av glede over å ha spilt seg til OL-finale.Foto: Stefan Wermuth / REUTERS / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
ol-logo

OL Tokyo

2020

Britenes hjemmeyndling Andy Murray er klar for et nytt forsøk på å slå Roger Federer i Wimbledon. Søndag møtes de i OL-finalen.

Det gjør de en måned etter at skotten gråt da han tapte finalen. Federer tok sin sjuende Wimbledon-tittel, mens Murray mislyktes i å bryte den lange britiske seierstørken i turneringen.

Murray gråt igjen etter at han beseiret verdenstoer Novak Djokovic 7-5, 7-5 i semifinalen fredag, men denne gang var det gledestårer.

Federer kan trenge tiden fram til søndag for å hente seg etter sin semifinale mot Juan Martin del Potro. Sveitseren drømmer i likhet med Murray om sin første OL-tittel i single.

Settsifrene i det meget tette oppgjøret ble 3-6, 7-6 (7-5) 19-17 etter svært tett og spennende duell.

Utmattende - Jeg tror aldri jeg har spilt et så langt sett i en tresettskamp. Hele kampen varte nesten fire og en halv time, så det var både fysisk og mentalt utmattende, sa Federer.

- Det var tøft fra start til slutt. Jeg beholdt roen, men det har sin pris å måtte holde serven så mange ganger bare for å holde seg inne i kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer