Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Murray knuste Roddick i semifinalen

Til finalen i Queen's etter 6-3, 6-1.

FINALEKLAR: Britiske Andy Murray hadde små problemer i semifinalen mot amerikanske Andy Roddick i ATP-turneringen på Queen's tennis club i London. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix
FINALEKLAR: Britiske Andy Murray hadde små problemer i semifinalen mot amerikanske Andy Roddick i ATP-turneringen på Queen's tennis club i London. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix Vis mer

Andy Murray hadde ingen problemer med å ta seg av den firedobbelte Queen's-mesteren Andy Roddick og avanserte til finale med 6-3, 6-1 i dag.

Murray viste strålende form og knuste en av de beste gresspillerne det siste tiåret. Med det fikk verdensfireren en fin revansj for semifinaletapet mot Roddick i Wimbledon i 2009.

- Andy er en av de tøffeste spillerne på ATP-touren, men det var bare en sånn dag. Jeg bommet knapt på en eneste ball og følte meg fantastisk, sa Murray.

Murray fikk walkover til semifinalen etter at kroatiske Marin Cilic måtte trekke seg på grunn av en lårskade. Etter seieren over Roddick er han klar favoritt i finalen.

Der møter han enten franske Jo-Wilfried Tsonga, som slo ut Rafael Nadal i kvartfinalen, eller James Ward.

(NTB)