Murray røk ut av US Open

Tittelforsvarer og Wimbledon-mester Andy Murray røk ut i kvartfinalen i US Open mot Stanislas Wawrinka.

SLET: Regjerende mester Andy Murray knakk aldri koden mot Stanislas Wawrinka og tapte i tre strake sett i det som kan beskriven som et sjokktap.  AFP PHOTO / TIMOTHY CLARY
SLET: Regjerende mester Andy Murray knakk aldri koden mot Stanislas Wawrinka og tapte i tre strake sett i det som kan beskriven som et sjokktap. AFP PHOTO / TIMOTHY CLARY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

*Stanislas Wawrinka - Andy Murray (6-4, 6-3, 6,2)

(Dagbladet): Regjerende mester Andy Murray i US Open røk i kveld ut av turneringen mot sveitseren Stanislas Wawrinka.

Briten som er ranket som nummer to i verden var ventet å ha kontroll på Wawrinka som er ranket som nummer 10, men sveitseren var solid fra grunnlinja og senket Murray med en dødelig backhand.

- Det er helt fantastisk. Spesielt her i US Open, sa Wawrinka etter kampen.

Wawrinka brøt skotten i første sett på stillingen 5-4 og fikk en drømmestart på kampen. Etter dette slet Murray mer og mer med å knekke koden mot sveitseren.

- Etter jeg vant første sett fikk jeg selvtillit og det hjalp godt gjennom kampen.

28-åringen hadde kontroll og vant andre sett 6-3. På det tidspunket så det stygt ut for Murray som hadde presset på seg før tredje og siste sett.

- Jeg var nervøs før siste sett men jeg prøvde å fokusere på spillet mitt. Jeg prøvde å stresse Murray med aggresivt spill og det fungerte.

Der var sveitseren uslåelig og høydepunktet kom på stillingen 5-2 til Wawrinka. To enorme smasher og fantastisk volleyspill ga sveitseren matchball.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer