Ski-VM i Lahti 2017

Musgrave stusser over Alsgaards SMS etter bragden. - Jeg er overrasket over at han er fornøyd

Andrew Musgrave slo Martin Johnsrud Sundby i spurten og blir omtalt som beste norske løper på VM-femmila av landslagsgutta. Thomas Alsgaards melding til Musgrave får skotten til å undre.

FJERDEPLASS PÅ STORBRITANNIA: Skotske Andrew Musgrave gikk inn til en fjerdeplass på 5-mila, og gikk forbi alle nordmenn i løypa. Reporter: Øyvind Godø / Video: Lise Rafaelsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LAHTI (Dagbladet): Norge hadde fem blant de elleve beste på den avsluttende VM-femmila i Lahti, men verken Martin Johnsrud Sundby, Petter Northug, Sjur Røthe, Anders Gløersen eller Hans Christer Holund klarte å slo skotten Andrew Musgrave.

Før man kaster seg på harseleringen som verserer i enkelte medier: Andrew Musgrave er ikke noen vanlig skotte. Han har bodd i Norge i snart åtte år og gikk helt til topps i NM-sprinten i 2014 rett før Sotsji-OL. I går fikk han et nytt høydepunkt i karrieren med 4. plassen på VM-femmila i Lahti.

På oppløpet snek han seg til og med forbi storfavoritt og verdenscupleder Martin Johnsrud Sundby, som har gått NM-stafetter sammen med klubbkameraten Musgrave i Røa.

- Det er utrolig gøy. En skotte som går inn til 4. plass i VM, er tøft. Andy er voldsom tøff i hodet, sier Sundby til Dagbladet.

- Hvordan er det mulig for en skotte å bli nr. 4 i ski-VM?

- Det får du spørre ham om, sier Røa-gutten, som ble nr. 5.

Stusser over Alsgaards melding

Musgrave er en del av Thomas Alsgaards Team Leaseplan-lag. Da briten gikk i mål til 4. plass i dag, skrev Alsgaard «maskin» - sammen med en muskel-emoji - i en SMS til Dagbladet. Det overrasker Musgrave.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer