Muskel-Berger er blitt 35 år, men satser mot «det umulige målet»

Aldri vært så sterk.

STERKERE ENN FØR: Lars Berger (35) har fokusert mer på overkroppstrening enn tidligere før denne sesongen. Nå tror han karrierens beste langrennsform er på vei. Foto: Geir Olsen / Team Leaseplan Go
STERKERE ENN FØR: Lars Berger (35) har fokusert mer på overkroppstrening enn tidligere før denne sesongen. Nå tror han karrierens beste langrennsform er på vei. Foto: Geir Olsen / Team Leaseplan Go Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): 6. desember i fjor tok Lars Berger (35) sin første verdenscupseier i skiskyting på nesten tre år da han gikk til topps i østerrikske Hochfilzen.

Resten av sesongen ble imidlertid ikke like festlig for mannen som er verdensmester i både langrenn og skiskyting.

De gode resultatene uteble, og da han nok en gang ble oversett av skiskytterlandslaget, valgte han å tenke annerledes før denne sesongen.

Satser på to fronter Valget falt på Thomas Alsgaards kombinerte langløp- og allround-lag Team Leaseplan Go. Og som Berger røpet overfor Dagbladet allerede i mai, satser han for fullt på både langrenn og skiskyting denne sesongen.

I ettermiddag presenterte privatlaget løperne sine på Beitostølen, og Berger forteller til Dagbladet at målet denne vinteren er ganske klart:

To VM rett etter hverandre - og helst et god resultat i begge to.

- Jeg håper å gjøre det bra i både ski-VM og skiskytter-VM, men vi får se hvordan det går. Det er vanskelig å kvalifisere seg til to mesterskap, men jeg må ha en sånn målsetting for å gidde å gjøre treningsjobben, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer