Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Muskler skal gi Molde-gull

FRÆNA (Dagbladet): Molde- LSK 3- 1. Molde sikter mot gull igjen med ny resept: Mengder med styrke- og kondisjonstrening skal gjøre dem i stand til å fullføre enkeltkamper og sesongen bedre enn i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Molde har ikke glemt at RBK viste styrke i det lange løp i fjor. I år skal MFK være med helt til mål.

- Selvfølgelig, svarer trener Erik Brakstad på spørsmål om seriegull er målet.

Bedre i år

- Det er summen av de gode prestasjoner som skal bringe oss helt til toppen. De prestasjonene som ga oss seriesølv i fjor, vil ikke holde til det samme i år. Flere lag er blitt klart bedre.

- I fjor måtte vi legge stor vekt på å spille godt i treningskampene for å få skikk på det nye laget og for oss trenere. Nå har treningene vært viktigere enn kampene, men vi er klart bedre enn i fjor, mener Molde-treneren.

LSK var motstander i siste treningsøkt med spilledrakter i går. Bak Moldes 3- 1-seier var det ikke bare gullet som glimret. Periodevis var det bra, men totalt sett var det knapt middels. Sporadiske enkeltprestasjoner var bedre enn samhandlingen.

Jevnere

- Vi er nok ti prosent bedre enn i fjor, selv om det ikke kom fram i generalprøven, sier MFK-kaptein Knut Anders Fostervold.

Men advarer samtidig:

- Andre lag kan også ha blitt bedre. Se opp for Stabæk. Jeg tror det blir jevnere i toppen i år enn på lenge, sier Fostervold.

Knut Anders Fostervold scoret ett og la opp til ett mål mot LSK i går.