Mutu: - Jeg tok IKKE kokain

På rumensk TV torsdag kveld avviste Chelsea-spiller Adrian Mutu at han har brukt kokain.

Mutu innrømmer at han har tatt noe «for å føle seg vel», men sier dette stoffet ikke var kokain.

- Jeg har ikke tatt kokain. Jeg tok noe for å føle meg vel, jeg vil senere fortelle hva det var, sa Mutu til rumensk TV etter å ha vært i møte med Det engelske fotballforbundet (FA).

Tirsdag uttalte Gordon Taylor i spillerforeningen at Mutu hadde innrømmet å ha tatt kokain og testet positivt for det. Mutu risikerer to års utestengelse.

Tidligere denne uka, gikk Mutu ut og innrømmet kokainbruk. Dette gjør at han kan slippe utestengelse og heller bli tvunget til å søke hjelp.

Kveldens uttalelse kommer helt sikkert til å føre til ytterligere bråk rundt den tidligere Parma-spissen.

- «Pikkhue»

Mutu-saken brettes nå ut i alle kanaler i både Romania og England. The Sun skriver i dag at Mircea Sandu, sjefen for det rumenske fotballforbundet, skal ha kalt Mutu «pikkhue».

- Det er problemet med alle disse «pikkhuene». De tjener masse penger og tror de kan gjøre hva de vil, sier Sandu.

Sandus egen datter og niese er forøvrig under etterforskning for narkotikaforbrytelser.

Det som uansett synes klart, er at Adrian Mutu har spilt sin siste kamp i Chelsea-trøya. Chelseas trener, José Mourinho, er kjent for en knallhard linje overfor primadonnaer. Det var også Mourinho som krevde Mutu testet da den rumenske spissen ikke møtte til trening.

  • Adrian Mutu ble kjøpt for 15,8 millioner pund foran forrige sesong. Han har spilt 31 kamper og scoret ni mål i Chelsea-trøya.
HAR TATT «NOE»: Men Mutu vil ennå ikke si hva. Her fortviler han etter å ha misset en sjanse mot Everton 17. april i vår.