Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mutu i samtaler med Juventus

Den dopingutestengte rumenske spissen Adrian Mutu, som fikk sparken i Chelsea forrige uke, skal være i samtaler med serie A-klubben Juventus.

Mutu fikk forrige uke en utestengelse på sju måneder fra fotball, etter at det engelske fotballforbundet gikk gjennom anklagene mot ham. Rumeneren ble tatt for kokainbruk mens han var Chelsea-spiller, og fikk etter mye om og men sparken i den engelske klubben.

25-åringen kom fra italienske Parma da han skrev under for Chelsea i fjor, og var aktuell for utlån til Juventus rett før han ble tatt i dopingkontrollen.

Nå har Mutu skrevet under en managementkontrakt med et italiensk selskap som ledes av sønnen til Juventus-manager Luciano Moggi. Ikke overraskende skal han nå ha samtaler med representanter for klubben, ifølge en talsmann for Juventus.

Mutu kan ikke begynne å spille fotball igjen før i mai neste år etter å ha gjennomført et narkotikarelatert rehabiliteringsprogram.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media