Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mye kjærlighet i Trøndelag

Rosenborg såvidt foran Vålerenga, mens Sjetne kan ta seiersvante Fram. Hvis du vil.

LEDER HER OGSÅ: Rosenborg kunne slippe løs gulljubelen som vinnere av eliteserien denne sesonegn og hyllet samtidig Roar Strand i sin siste sesong. Nå leder RBK også Klubben i mitt hjerte-konkurransen.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
LEDER HER OGSÅ: Rosenborg kunne slippe løs gulljubelen som vinnere av eliteserien denne sesonegn og hyllet samtidig Roar Strand i sin siste sesong. Nå leder RBK også Klubben i mitt hjerte-konkurransen. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MED bare tre dager igjen å stemme er det jevnere i Klubben i mitt hjerte enn på mange år. Nå er det tilsynelatende trønderne som mobiliserer best, og dette sterke idrettsdistriktet kan ende opp med seier i hele tre av fem klasser.

Størst prestisje er det kanskje knyttet til Rosenborg. Den regjerende seriemesteren holder fortsatt alltid populære Vålerenga bak seg, men avstanden er ikke større enn at styrkeforholdet mellom de to rivalene kan være byttet om allerede i løpet av dagen. Mobiliseringen i Oslo tyder på det. I tillegg har Brann endelig kommet i siget. Dette kan bli trippel for de tre store.

OVERRASKELSEN i denne klassen for spesialidrettslag med flere enn 100 medlemmer er entusiastiske Flisbyen Ballklubb. Den nyopprykkede 3.divisjonsklubben fra Lillestrøm har enda flere tilhengere enn cupsensasjonen Follo. Og når det gjelder cupfinale:

•• Når skal Drammensfolket våkne opp å vise av NM-vinner Strømsgodset er verd med trykk enn en enkelt helgefest?

Her kan de lære av tilhengerne til den nye Tippeliga-klubben Sarpsborg 08 som foreløpig har taket på naboene fra Fredrikstad. Tradisjonelt er det FFK som trekker publikum nederst i Østfold, men nå er kanskje rollene byttet om. Med Sarpsborg 08 på offensiven i Klubben i mitt hjerte har byen fått en drømmestart på 2011-sesongen.

I DEN største klassen for fleridrettslag med over 500 medlemmer har favoritten fra Fram, Larvik fått mye mer konkurranse enn de er vant til takket være mobiliseringen i Trondheim rundt Sjetne IL. Det har gjort avstemningen helt åpen. Ledelsen skifter faktisk fra minutt til minutt.

Det gjør den foreløpig ikke i de to småklassene, fleridrettslag under 500 medlemmer og spesialidrettslag under 100 medlemmer, men det tetner seg til bak begge lederne. I den første er det Høken som nå blir jaget av den sterke sosiale klubben Oldenborg Idrætts Selskab fra Oslo. Her er avstanden nå blitt så liten at vi kan få en ny vinner.

Det samme muligheten har Haugaland FK som nærmer seg Ørn Kristiania FK for hver time med stemming.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!