Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Mye skal gjøres for å få Milan tilbake i toppen

Seedorf vil ikke kalle det et comeback.

TILBAKE: Clarence Seedorf har en lang karriere bak seg i AC Milan. Nå skal han gjenreise klubben som lagets trener. Foto: AP Photo/Fabio Castro, AGIF
TILBAKE: Clarence Seedorf har en lang karriere bak seg i AC Milan. Nå skal han gjenreise klubben som lagets trener. Foto: AP Photo/Fabio Castro, AGIF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Milan sliter tungt i Serie A. Den nyansatte treneren Clarence Seedorf (37) er klar over at det venter mye hardt arbeid for ham og spillerne.

I helgen gikk Milan på et skuffende 3-4-tap for Sassuolo i Serie A. Det førte til at Massimiliano Allegri fikk sparken og at Seedorf ble hentet inn som erstatter.

Oppgaven han har foran seg blir tøff. 30 poeng skiller fra Milans 11.-plass til serieleder Juventus. Opp til Napoli, som innehar den siste kvalifiseringsplassen til mesterligaen, skiller hele 20 poeng.

- Det er mye som skal gjøres for å få Milan tilbake i toppen, sa Seedorf til klubbens egen TV-kanal.

Cupseier Laget gikk onsdag videre til kvartfinalen i den italienske cupen med 3-1-seier hjemme mot Spezia. Seedorf så kampen fra tribunen og fikk applaus fra publikum da han ankom arenaen.

- Jeg vil ikke kalle dette et comeback. For jeg har egentlig aldri forlatt klubben, sa Seedorf.

Tidligere har 37-åringen spilt over 400 kamper for klubben. Det førte til to seriemesterskap og to mesterligatriumfer. Han har de siste 18 månedene spilt for brasilianske Botafogo.

(NTB)

Hele Norges coronakart