Mye skrål, lite boksebråk

Ole og pappa John Klemetsen var irriterte og truet med bråk før Team Hansvoll framførte sin nidvise i ettermiddag.

- Vær forberedt på at noe kan skje nå, sa pappa John da mikrofonene kom fram.

Det endte med at både far og sønn klappet behersket da Team Hansvoll sang «Daddy's stealing all my money - I'm a daddy's boy» i 33. etasje på Oslo Plaza.

- Skuffende at de harselerer med Ola fra Sandefjord. Det er fælt, sier Big-John om tyveriet av sin slager.

- Thomas kan stille i Grand Prix neste år, det var for dårlig i år, sier Ole som måtte vente et snaut kvarter på lørdagens motstander i lett tungvekt.

Team Klemetsen likte svært dårlig at Hansvoll var forsinket.

- Han får fem minutter ellers er det adjø, sa Ole før pappa la til at Hansvoll burde ha «respekt for mestrene, vi gidder ikke vente på en bakgårdskatt».

Da Hansvoll endelig dukket opp, forsvant aggresjonen. Ingen av partene var villige til å gjenta sine nedsettende kommentarer om motstanderen - og begge bokserne liknet mer på idrettsutøvere enn showmenn.

- Jeg ser fram til kampen, vi har forberedt oss bra. Regner med en tøff kamp. Jeg går inn for å vinne, så får vi se, sier Hansvoll.

Ole Klemetsen havnet på rumpa før Hansvoll ble diskvalifisert for ufin boksing 9. februar. Han regner ikke med å bli overrasket igjen.

- Han er en mann som ikke slår særlig hardt. Det var en liten miss forrige gang, sier Ole som slett ikke har noe i mot å være pappagutt.

- Nei, jeg er en pappagutt, flirer Ole.

Hvor mange som kjøper Viasats boksekamp på parabol lørdag kveld bryr han seg også lite om.

- Jeg driter i om noen ser kampen, jeg skal bare vinne.