- Mye tøffere enn jeg hadde trodd

LONDON (Dagbladet): Egil Drillo Olsen er blitt slaktet av engelske sportsjournalister, kritisert av spillerne og løyet om i avisene. Nå har vinden snudd for Wimbledon-manageren. Men Drillo innrømmer at det har tatt på.

- Det har vært langt tøffere enn forventet. Det er som å ha landskamp hver uke. Jeg føler i alle fall samme trøkket. Jeg hadde vel trodd jeg skulle vært mer avslappa, sier han.

Fjorten dagers spillefri har gitt Drillo en fortjent pust i bakken. Tida er benyttet til treningsleir i Forrest Row og noen dagers sydenferie. Nå venter hardt arbeid, for helt fornøyd er han ikke.

- Vi gjør fortsatt feil, men ikke så ofte som før, sier han.

- Oppspinn

- Supporterne har støttet meg hele tida. Men det har vært et par stygge brev. Særlig etter Sheffield Wednesday-kampen, sier Drillo.

5- 1-tapet mot ligajumboen ble ikke nådig mottatt i pressen, og ryktene svirret i engelske tabloidaviser om spilleropprør i Crazy Gang.

- Historien var rent oppspinn. Jeg kalte inn to av spillerne, Robbie Earle og Kenny Cunningham, til møte for å evaluere hva som gikk galt. Vi snakket om spillestil. Og der var vi enige. Jeg tok selv kritikk på at vi lå for lavt i den kampen. Mer dramatisk var det ikke, sier Drillo.

Manager-kåring


Selv spissen Carl Cort, som tidligere uttalte seg negativt om stilskiftet, har nå innrømmet at han tok feil. Det samme gjør delvis også pressen. The Mirror kåret ham til og med til Rundens Manager etter Leeds-triumfen. Men den tittelen bare ler Drillo av.

- Å bli kåret til rundens manager betyr ingenting. Hvis jeg derimot skulle bli kåret til årets manager, tror jeg nok jeg ville satt pris på det, sier han.