Myggen: - Jeg kan mye bedre enn jeg har vist

Etter Erik Myklands comeback på landslaget har ikke Norge tapt en eneste kvalifiseringskamp. Men Myggen er allikevel ikke helt fornøyd. - Jeg vet at jeg kan spille mye bedre fotball enn det jeg har vist for Norge.

Landslagssjef Nils Johan Semb akter ikke å bruke Myggen sentralt på midtbanen. Bent Skammelsrud, Ståle Solbakken og Kjetil Rekdal kjemper om dirigentrollen. Myggen er ikke skuffet over at han selv ikke er aktuell for denne plassen.

- Nei, fordi jeg vet jeg er uaktuell på den plassen. Men jeg kommer aldri til å bli en god indreløper i det systemet vi spiller. Det faller meg ikke naturlig å lete etter rom å løpe i for kanskje å få ballen, sier Myggen til Fedrelandsvennen.

I løpet av de siste landskampene har flere klubber vist stor interesse for Myggen - før han har spilt en eneste kamp for sin nye klubb 1860 München. Den tyrkiske storklubben Besiktas er en av klubbene som er interessert.

Myggen føler selv at han har mer å gå på enn det han har vist så langt på landslaget.

- Jeg føler selv at jeg ikke har hatt noen voldsom suksess på landslaget. Jeg vet at jeg kan spille mye bedre fotball enn det jeg har vist for Norge, fortsetter Myggen

(Dagbladet.no)